Firmele care testeaza aparatura electronica sunt de parere ca Galaxy S5 sport are cel mai bun display

/ Stirile Editiei / 1697 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Samsung Galaxy S5 a cucerit un nou record, din punct de vedere al lui Raymond Soneira, presedintele DisplayMate si cercetator reputat.

Intr-o analiza aprofundata a performantelor ecranului telefonului GalaxyS5, Soneira l-a calificat drept cel mai performant display de smartphone pe care l-a testat vreodata. Acesta detine recordul la categorii foarte importante cum ar fi : cea mai mare stralucire, cea mai redusa reflectie, cea mai ridicata acuratete a culorii, contrast infinit, cea mai mare rata de contrast in lumina ambianta si cea mai mica variatie a luminozitatii in functie de unghiul de observare.succes

Soneira a subliniat acuratetea culorii, afirmand ca modul Cinema al telefonului Samsung Galaxy S5 sport reda in mod fidel culorile fotografiilor sau a clipurilor inregistrate, fiind din acest punct de vedere cel mai performant aparat de acest fel.

Desi testele extinse ale DisplayMate au determinat contrastul si culoarea putin prea ridicata, Soneira este de parere ca imaginea are o calitate deosebita si ca arata bine chiar si pentru un ochi foarte critic.

Toate aceste performante vin in intampinarea dorintelor utilizatorilor, care sunt stanjeniti in utilizarea propriului telefon, de  stralucirea luminii ambientale.

Pe langa performantele displayului, Galaxy S5 sport beneficiaza de intreaga gama de facilitati si performante cu care ne-a obisnuit firma Samsung. Comerciantii de Smartphone-uri in general se axeaza pe cresterea rezolutiei, numarul de pixeli si marimea ecranului. Ca atare, la o privire generala, ecranul S5 nu difera foarte mult fata de anteriorul S4, insa comentariile laudative ale lui Soneira sunt pe deplin indreptatite, Samsung parand a dori sa acorde o mai mare atentie  detaliilor de finete ale display-urilor.

In aceste conditii, telefonul va intra pe piata pentru prima data incepand cu 11 Aprilie 2014.

Image courtesy of  FreeDigitalPhotos.net


Alte articole din aceeasi sectiune