Cum pot sa schimb tastatura la iPhone 6 si 6 plus?

/ Tutoriale / 20029 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Avantajul de a avea un ecran de dimensiuni mai mari, este pus sub semnul intrebarii de cresterea dificultatii de tastare la astfel de ecrane, mai ales daca sunteti obisnuiti sa tastati cu o singura mana.

iPhone 6 si 6 plus ofera posibilitatea de a achimba setarile tastaturii astfel incat sa aveti cele mai bune conditii de  utilizare a telefonului pentru transmiterea mesajelor.

Aplicatia One Handed Keyboard, de exemplu, are rolul de a afisa tastatura la dimensiunile cu care utilizatorul este obisnuit, o tastatura simpla amplasata inclinat catre mana dreapta sau stanga, in functie de mana pe care o folositi sa scrieti. Aceasta aplicatie, are posibilitatea de a permite modificarea culorii tastaturii si a tipului acesteia, insa nu contine libraria care permite corectarea automata din punct de vedere gramatical a textului.

Pentru a schimba tastatura primita ca si setare standard a telefonului, trebuie parcursi urmatorii pasi:

key1.11. Deschideti menu-ul Settings si faceti click pe General.key2.2

 

Se va deschide un nou set de optiuni.

 

 

 

2.Derulati in jos, cautati  Keyboard si faceti click pe aceasta optiune pentru a deschide un nou set de optiuni.

 

 

3.key3.3In aceasta fereastra, alegeti  din nou Keyboardskey4.4 si aici alegeti: Add New Keyboard, situatie in care veti fi pus in fata mai  multor optiuni pre-setate pentru smartphone-ul dumneavoastra, dar aveti posibilitatea si de a incarca o tastatura noua.

 

 

 

 

4.a.Daca tastatura pe care va doriti sa o folositi se afla in setarile smartphone-ului, alegeti varianta care va avantajeaza, dintre cele existente in telefon.

4.b. Daca va doriti o tastatura de terta parte, alegeti THIRD-PARTY KEYBOARD, asa cum se vede in imagine:key6.6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a reveni la setarile initiale, parcurgeti aceiasi pasi si deselectati tastatura pe care ati ales-o.

Pentru a vedea optiunile pe care le aveti dintre variantele pre-instalate in smartphone-ul dumneavoastra, este suficient sa urmariti video de mai jos:

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.