Cauți cel mai bun telefon pentru poze? Top 3 device-uri performante!

/ Camere foto, Gadgeturi, Telefoane mobile / 3819 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Telefonul mobil și-a depășit de mult funcționalitatea de simplu device care facilitează comunicarea la distanță, astfel că acum smartphone-urile moderne pot înlocui cu succes chiar și camerele foto. Dacă ești pasionat de fotografie, sau dacă tehnologia se numără printre hobby-urile tale, cu siguranță cauți cel mai bun telefon pentru poze.

Fie că optezi pentru smartphone-uri noi sau second hand, noi îți recomandăm următoarele modele:

Locul 1

iPhone 11 Pro/11 Pro Max

Așa cum, probabil, te așteptai prima poziție în topul celor mai bune telefoane pentru poze este împărțit între modelele Apple iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Deloc surprinzător – am spune – mai ales dacă luăm în considerare caracteristicile camerelor din dotarea acestora; cele trei obiective prezintă unghiuri și deschideri diferite, astfel încât utilizatorii acestor smartphone-uri să poată surprindă imagini senzaționale în orice moment. În timp ce unul dintre obiective are un unghi larg de 12 megapixeli și o deschidere f / 1.8, cel de-al doilea teleobiectiv are 12 megapixeli și o diafragmă f / 2.0. Acestora li se adaugă și lentila cu  unghi larg de 12 megapixeli, cu o deschidere f / 2.4. Trei plusuri evidente pentru pasionații de fotografie, alături de care putem menționa și îmbunătățirile pe care compania Apple le-a făcut la modul de fotografiere pe timp de noapte.

Locul 2

Samsung S20 Ultra 

Utilizatorii care preferă sistemul de operare Android și vor să capteze cadre uimitoare cu telefonul mobil pot opta pentru Samsung S20 Ultra. Acest model de smartphone se distinge de generațiile anterioare printr-o serie de caracteristici remarcabile. Este important să menționăm din start că, până în acest moment, Samsung Galaxy S20 Ultra este unul dintre cele mai bune telefoane pentru poze care aparțin gigantei companii. Pe lângă ecranul de tip Dynamic AMOLED, cu diagonală de 6.9 inch, smartphone-ul este apreciat pentru camera principală de 108 MP, cu un obiectiv tele de 48 MP, dar și pentru camera ultra wide angle de 12 MP.

De asemenea, dacă vei face fotografii cu ajutorul acestui telefon vei putea observa o îmbunătățire considerabilă față de P30 Pro în ceea ce privește reproducerea dinamică a culorii,  această caracteristică fiind mai evidentă pe timp de noapte.

Vrei să încerci acest telefon mobil pentru a-ți exersa abilitățile de fotograf?
Iată aici un top al obiectivelor foto ideale pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android.

Locul 3

Google Pixel 4

Crezi sau nu, unul dintre modelele de telefoane mobile cu cele mai bune camere este Google Pixel 4. De fapt, am putea îndrăzni să afirmăm că smartphone-ul despre care vorbim este destul de greu de egalat la acest capitol. Google Pixel 4 combină (cu succes chiar!) capabilitățile unui aparat foto performant și este disponibil la un preț destul de accesibil. Folosindu-l pentru a face poze, scapi de povara de a transporta un DSLR, bucurându-te însă de imagini la fel de calitative.

Apple, Samsung sau Google Pixel?

Care este smartphone-ul care te tentează să-l încerci grație camerei foto din dotare?


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.