Aplicatii Android – Gramatica romana

/ Software, Stirile Editiei, Telefoane mobile / 7684 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 4,00 din 5)
Încarc...

gram1Cum se scrie?  Aplicatia Android cu acest nume este deosebit de utila celor care au mici „scapari” de gramatica romana, celor care isi doresc sa demonstreze o gramatica impecabila utilizand un program care furnizeaza detalii de tip DOOM, intr-un format user-friendly foarte accesibil si foarte documentat. Totodata aplicatia este utila celor care nu sunt nativi vorbitori de limba romana si care isi doresc sa nu aiba greseli de gramatica romana in textele pe care le transmit interlocutorilor.

Aplicatia, asa cum au vazut-o dezvoltatorii sai este perfectibila, ultima actualizare fiind realizata acum cateva zile ( 4 ianuarie 2015 ). Numarul de descarcari precum si comentariile laudative sunt un inceput bun pentru proiectul acestei echipe care, desi nu a lansat aplicatia de foarte mult timp, se bucura deja de peste 100 de utilizatori.

gram2

 

Stii sa scrii? Daca sunteti o persoana competitiva, daca va doriti o seara utila si distractiva pentru dumneavoastra si prietenii dumneavoastra, este foarte utila aceasta aplicatie care furnizeaza 3 categorii de dificultate ( incepator, mediu si avansat) si 2 moduri de joc ( stii sa scrii? si stii sinonimul?), autorul dorindu-si sa imbunatateasca aplicatia prin introducerea versiunii Multiplayer same time mode , stocarea in cloud si introducerea unui buton care sa permita raportarea eventualelor erori. Cu toate acestea, recenziile aplicatiei nu sunt intotdeauna atragatoare, chiar daca aplicatia in sine a depasit 100.000 de instalari.

La toate aceste aplicatii strict gramaticale, se adauga versiunile jocurilor Spanzuratoarea si Scrabble, care participa si ele la imbunatatirea nivelului de dezvoltare a lexicului utilizatorilor.

Nu ne ramane decat sa va uram utilizare placuta si fructuoasa si la cat mai multi utilizatori care sa fie preocupati de corectitudinea textelor scrise.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.