Cele mai utile plugin-uri WordPress in 2015-3

/ Download, Software, Tutoriale, Web Design / 3782 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...
Gravity Forms

Gravity Form este plugin-ul care se refera la forma, cel mai util si usor de utilizat, atat pentru incepatori cat si pentru dezvoltatori cu vechime in utilizarea WordPress.

Acest plugin poate fi utilizat inclusiv pentru adaugarea oricarei forme online site-ului dumneavoastra WordPress, avand add-uri care va usureaza survey-ul online, verificarea postarilor primite, web directory-ul si practic tot ce se cere ca input de catre user.

De exemplu, cu ajutorul Form Builder aveti sansa de a realiza rapid si in conditii excelente de  calitate designul site-ului dumneavoastra, respectiv puteti selecta campurile, configura optiunile, si aveti la indemana o gama variata de tool-uri deosebit de utile.

Multi-Page Forms, va permite scindarea in mai multe pagini avand la dispozitie si o bara de contorizare a evolutiei, care permite utilizatorului sa verifice rapid progresul realizat.

 Cu ajutorul Form Settings puteti cu usurinta configura titlul, descrierea, setarile si mesajele de confirmare. 

In cazul in care desfasurati un concurs pe pagina dumneavoastra web si doriti limitarea numarului de participanti sa zicem, la primii 10, cu ajutorul Limit Entries puteti limita numarul de inregistrari, un mesaj fiind afisat in momentul in care numarul setat de intrari s-a atins.

Campurile Advanced, desi nu sunt neaparat necesare oricarui site, uneori  se simte nevoia inserarii lor, pentru a permite clasificari ceva mai specifice. Cu ajutorul Gravity Forms, este mai simplu ca oricand sa gestionati astfel de campuri.

Va doriti o forma disponibila doar o anumita perioada de timp? Cu ajutorul Gravity Forms este necesar doar sa setati o data de incepere si de sfarsit a valabilitatii formei, iar un mesaj de avertizare va fi afisat in momentul in care nu mai este disponibila forma respectiva.

Crearea zonelor de comanda produse, este acum mult simplificata utilizand Gravity Forms, de asemenea, zonele de feed-back, de interactiune cu vizitatorul, s.a.m.d.

download de pe site-ul oficial Gravity Forms
descarcare de pe site-ul oficial Gravity Forms

Pretul acestui plugin variaza in functie de tipul de abonament pe care il doriti, intre 39$/an, ceea ce asigura suport pentru 1 site, fara Add-on-uri si asigurand upgrade-ul gratuit, situatie in care va recomandam sa achizitionati aplicatia direct de la dezvoltator, utilizand butonul alaturat:

urmand versiunea de abonament Business, care permite gestionarea a maxim 3 site-uri, furnizand si add-on-urile specifice, tot pe o perioada de 1 an la pretul de 99 $/an, si care se poate achizitiona de la butonul acesta:

download de pe site-ul oficial Gravity Forms
descarcare de pe site-ul oficial Gravity Forms

 

 

si pana la versiunea pentru dezvoltatori care se poate achizitiona la pretul de 199 $/an, dispunand de acces pe un  numar nelimitat de site-uri, toate caracteristicile si add-on-urile disponibile, si care se poate achizitiona direct de pe site, utilizand acest buton:

download  de pe site-ul oficial Gravity Forms
descarcare de pe site-ul oficial Gravity Forms

Daca va doriti sa vedeti mai pe larg ce anume presupune si ce ofera Gravity Forms, aveti posibilitatea sa urmariti tutorialul creat chiar de WordPress, si pe care vi-l oferim mai jos, sau orice alt tutorial gasiti si care va este la indemana.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.