Nokia se arunca in cursa pentru cea mai performanta camera sferica

/ Stirile Editiei / 2239 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Ieri, 28 iulie 2015, odata cu lansarea  ce a avut loc in California, Nokia a intrat de acum in cursa pentru cea mai performanta camera video 360°, prin intermediul OZO, prima camera de acest fel accesibila publicului, destinata creatorilor de continut video profesionisti, prima dintr-un portofoliu de solutii media digitale pe care Nokia intentioneaza sa le puna la dispozitia publicului larg, fie in scopul realizarii de continut video, fie strict pentru utilizare personala.

ozo-press-photo-shadePusa la punct in Tampere, Finlanda, camera virtuala OZO a fost pentru prima data „scoasa in lume” intr-un eveniment de amploare la care au luat parte reprezentantii celor mai mari studiouri si case de productie, precum si reprezentantii celor mai de top si companii media si IT.
Nokia va desfasura testele finale ale acestei camere in parteneriat cu profesionistii in domeniu, pentru a se asigura de faptul ca aceasta camera va satisface pe deplin cerintele acestora, urmand ca versiunea finala a camerei  video sa fie expediata incepand cu trimestrul al patrulea al acestui an.

Camera se pare ca va fi fabricata in totalitate in Finlanda si va avea urmatoarele caracteristici:

  1. 8 senzori de inregistrarestereoscopica 3D, sincronizate
  2. 8 microfoane integrate
  3. Software-ul permite incorporat permite vizionarea #d in timp real a imaginilor preluate
  4. Echipamentul dispune de o solutie ingenioasa play-back, solutie care exclude necesitatea montarii filmului inaintea efectuarii acestei operatii, situatie in care scade simtitor timpul necesar prelucrarii imaginii inainte de a fi folosita
  5. Imaginile pot fi accesate de pe dispozitive VR disponibile cum sunt HMD-urile, compatibile cu echipamente de terta parte, dispunand de imagine completa 3D- 360°, si sunet original de o calitate superioara,

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.