Windows 10, in sfarsit pe piata

/ Download, Software, Stirile Editiei / 2606 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Microsoft lanseaza astazi Windows 10 oferind tuturor posibilitatea de a-si updata sistemul de operare si de a-l seta pe lungimea de unda a Microsoft.

w10Utilizatorii de Windows 7 si 8.1 care au rezervat un update gratuit prin intermediul aplicatiei Get Windows 10, vor primi o notificare de tip pop-up, care ii va informa ca update-ul lor este gata de instalare. Avand in vedere multimea de cereri de upload, nu spera nimeni ca azi va fi foarte usor de instalat noua versiune. Cel mai tarziu maine poate sa inceapa uploadul sa functioneze cat de cat satisfacator. Pentru acesti utilizatori,  update-ul va ramane gratuit pentru descarcare, pana cel mai tarziu in data de 29 iulie 2016. Dupa aceasta data, cei care vor dori upgradarea la noul  sistem de operare Windows 10, vor trebui sa plateasca  la fel ca si cei care azi sunt ne-eligibili la update gratuit, asa cum sunt utilizatorii de versiuni Windows mai vechi decat Windows 7.

Programul de instalare va verifica compatibilitatea hardware-ului si aplicatiilor cu noua versiune de Windows si va emite alerte si avertizari in conditiile in care constata o neconcordanta care ar impiedica buna functionare a sistemului, insa este nerecomandabil sa incercati instalarea tuturor update-urilor simultan, iar Windows recomanda verificarea aplicatiilor, pentru compatibilitate, inainte de a incepe instalarea.

Cei care deja si-au instalat versiunea pre-lansare a Windows10, nu vor avea de facut nici o schimbare, nu sunt avertizati  in nici un fel, si , asa cum afirma Terry Myerson intr-un blog, acum ceva vreme, acestia ar trebui doar sa verifice faptul ca au primit versiunea finala si ca au operat toate schimbarile impuse, avand in vedere faptul ca ultimul update a fost livrat acum doua zile, respectiv luni, 27.07.2015.

Pentru a fluidiza efortul de instalare, Microsoft permite si downloadarea  prin intermediul Media Creation Tool  a sistemului de operare, permitand persoanelor care au computere ce utilizeaza Windows7, Windows 8.1 sau chiar 10, sa faca copii USB cu care sa uploadeze si alte computere pe care le au in dotare, fara sa fie nevoie sa parcurga de fiecare data dificilul (mai ales in aceste zile) program de uploadare directa.

Tot azi , Microsoft a lansat si o versiune Windows 10 enterprise, pentru evaluare, care, de asemenea poate fi
descarcata aici.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.