WordPress 4.4 cu bune si rele

/ Download, Evenimente IT, Stirile Editiei / 3201 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

De curând lansata,  versiunea 4,.4 WordPress, denumita Clifford în onoarea trompetistului Clifford Brown,  aduce cu sine o serie de imbunatatiri , in mare parte   menite sa usureze gestionarea site-urilor responsive.

Unde gasim versiunea?

In acest moment,  versiunea 4.4 WordPress poate fi descarcata ca si upgrade la o versiune anterioara deja instalata sau se poate descarca
aici.

De asemenea, versiunea este disponibila, pentru cateva luni si pe GitHub, unde doritorii pot aprecia calitatile noii versiuni create de Takasho Irie.

2f5cdfb2-98c1-4bf2-9aea-e799ab7f7391Directia de dezvoltare

Aceasta  noua  versiune  se adreseaza cu predilectie  imbunatatirilor  necesitate de web design-ul responsive si poate sa fie privita  ca si  un deschizator de drumuri in ceea ce priveste evolutia viitoare a WordPress.

Asa cum suntem deja obisnuiti, noua versiune vine la pachet cu o noua tema preinstalata-Twenty Sixteen, versiune minimalista de blog, foarte utila celor care au intentia de a crea un astfel de site

Caracteristici tehnice

Versiunea dispune de 5 variante coloristice, o bara laterala optională si este, bineinteles, complet responsive.

„Gurile rele” spun ca versiunea pare inspirata din platforme rivale precum Ghost sau Medium in ceea ce priveste Twenty Sixteen, cel putin.

Versiunea ofera posibilitatea utilizarii imaginilor complet responsive, putand fi afisate pe display-uri retina, permitand pentru aceasta chiar browser-ului sa aleaga formatul potrivit.

banner-1544x500Versiunea include si suport extins pentru oEmbed, ceea ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a afisa imagini de pe site-uri de genul: Cloudup, ReverbNation, Reddit Comments,VideoPress si/sau   Speaker Deck, cu alte cuvinte, inclusiv postarile WordPress pot fi astfel afisate pe alte site-uri WordPress.

Astfel, WordPress  devine utilizabil si nu doar utilizabil,  ci de preferat a fi utilizat in dezbaterile  deschise.

Alte noutati se refera la comasarea REST API intr-un nucleu, utilizatorii fiind sfatuiti sa schimbe denumirile de genul wp_titlu() si sa utilizeze titluri tag.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.