Kickass Torrents a revenit!

/ Download, Evenimente IT, Internet, Stirile Editiei / 4336 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

In vara acestui an, unul din cele mai populare site-uri de torrente a disparut de pe internet. Artem Vaulin, fondatorul Kickass Torrents a fost arestat in urma unei anchete indelungate desfasurata pe mai multe piste din mediul online, iar acest lucru a dus la inchiderea site-ului.

Din iulie si pana in prezent au aparut nenumarate alternative care incercau sa reproduca vechiul sistem, insa nu au reusit sa se ridice la standardul dorit iar in scurt timp au disparut.

Aparent, aceasta decizie a fost de scurta durata intrucat Kickass Torrents a fost „pus pe picioare” astazi, 16 decembrie,  datorita unei echipe de oameni devotati care au contribuit la dezvoltarea proiectului original.

Noul site este similar celui vechi si functioneaza exceptional. Interfata nu a suferit schimbari, insa baza de date a utilizatorilor a fost complet stearsa. Un avantaj considerabil este ca cea mai mare parte din fostii dezvoltatori sunt prezenti si acum, deci ne asteptam ca noul proiect sa beneficieze de cateva upgrade-uri atat la nivelul securitatii cat si al tracker-ului pentru a-si recastiga vechiul renume.

”Cei mai importanti uploaderi au acceptat sa revina si sa puna la dispozitie cat mai multe torrente, chiar inainte de revenirea site-ului. Comunitatea noilor utilizatorilor se bucura sa vada nume consacrate de la care pot downloada cu incredere ”, a declarat echipa Katcr.

Nu trebuie sa trecem cu vederea faptul ca fondatorul proiectului inca se afla in arest, intrucat acest lucru va atrage dupa sine numeroase tentative de inchidere a noului site Kickass Torrents.

Noul site este disponibil pentru orice utilizator si poate fi accesat prin intermediul link-ului de la finalul articolului. Exista posibilitatea ca site-ul sa nu va fie incarcat din prima datorita volumului mare de accesari, insa dupa cateva refresh-uri veti putea sa il accesati.

https://katcr.co/new/torrents.php

 

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.