Aplicatia care previne atacul de tip ransomware

/ Download, Internet, Stirile Editiei / 3061 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

downloadRansomFree este o aplicatie de ultima generatie care detecteaza infectiile de tip ransomware si previne efectele negative ale acesteia.

Acest program este dezvoltat de Cybereason, o companie formata din programatori de elita si specialisti in securitate IT si  este oferita gratuit tuturor utilizatorilor de Windows 7, 8 sau 10.

Dezvoltatorii au implementat o serie de algortimi care au ca scop studierea comportamentului aplicatiilor instalate pe calculatorul dumneavoastra pentru a descoperi acest tip de malware. In momentul in care programul detecteaza o astfel de infectie, el trimite o notificare utilizatorului prin care ii comunica acestuia fisierele suspicioase, precum si fisierele deja criptate.

In momentul de fata, RansomFree este capabil sa previna 99% din atacurile de tip ransom, insa Cybereason ne recomanda sa apelam si la serviciile unui profesionist, intrucat aplicatia nu ofera si o metoda de eliminare a fisierelor suspicioase, iar simpla stergere a acestora nu poate ne poate asigura securitatea completa.

Pentru a oferi suport si protectie in permanenta, creatorii ofera update-uri saptamanale pentru a preveni noile metode de ascundere si infectare care pot aparea.

Infectia de tip ransom a dat mari batai de cap consumatorilor de internet in acest an, iar specialistii estimeaza pierderi si mai mari in anul ce urmeaza intrucat virusul se afla intr-un proces de perfectionare, iar ultimele update-uri au dezvaluit diferite functii de filtrare a tintelor. Astfel, mediile de afaceri vor avea cel mai mult de suferit, intrucat atacul asupra companiilor poate genera un venit mult mai mare.

Aplicatia poate fi descarcata complet gratuit de pe site-ul oficial Cybereason.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.