Top 5 aplicații de dating în România

/ Stirile Editiei, Aplicatii mobile, Software / 6841 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Până nu demult, site-urile de matrimoniale erau considerate un subiect tabu, astăzi aplicațiile mobile de dating reprezintă o variantă accesibilă oricui își dorește să înceapă o relație. E drept – ne petrecem tot mai mult timp online, fie că suntem acasă, la birou sau în oraș; cu atât mai mult în ultima vreme, când interacțiunile sociale sunt tot mai rare, mijloacele tehnologice rămân o alternativă viabilă care ne poate ajuta să ne găsim perechea.

Aplicațiile de dating sunt foarte utilizate și în România, iar printre cele mai populare dintre ele se numără:

Tinder 

Probabil ai auzit și tu de Tinder, chiar dacă poate nu ai folosit-o până acum. Și, totuși, dacă acest nume îți este încă străin, află că vorbim despre cea mai faimoasă aplicație de dating din țara noastră și nu numai. Tinder îi întâmpină pe cei aventurieri, dar și pe cei dornici de relații stabile cu o interfață prietenoasă și simplu de folosit. Pentru a utiliza aplicația trebuie să fii major și să ai un cont de Facebook. De asemenea, după descărcarea aplicației va fi necesar să îți creezi profilul, introducând o descriere de maxim 500 de caractere și adăugând șase fotografii. Atunci când tu cauți alți utilizatori, Tinder îți va sugera persoane de contact arătându-ți o imagine, menționând vârsta și numele acestora. Like sau swipe?!

Hinge 

O imitație destul de bună (credem noi!) a Tinder-ului, Hinge îți oferă posibilitatea de a interacționa cu posibili parteneri, selectați dintre prietenii și prietenii prietenilor pe care îi ai pe Facebook. Nu-ți face griji, grație algoritmului care stă la baza acestei aplicații, nu vei avea neplăcuta surpriză de a primi ca sugestii persoane din rândul foștilor parteneri și nici membrii ai familiei. Dacă ești curios să încerci experiența pe care o oferă Hinge, trebuie să știi că te poți loga în aplicație prin intermediul contului de Facebook, însă după perioada de probă va fi necesar să plătești un cost de 7 dolari pe lună pentru a te bucura de beneficiile extinse ale acesteia.

Badoo

Cea de-a treia cea mai populară aplicație de dating din România este Badoo. Aceasta oferă posibilitatea de a socializa cu persoanele aflate în apropiere, pe baza unei funcții GPS customizate, dar și a funcțiilor de localizare folosite în mod curent de Instagram și Facebook. Creditele pe care le poți achiziționa sunt utile pentru a deveni mai vizibil în această aplicație, tot ele oferindu-ți posibilitatea de a afla mai multe detalii despre alți utilizatori care ți-au stârnit interesul.

OkCupid

Dacă nu ai un cont de Facebook, dar vrei să experimentezi ceea ce-ți poate oferi o aplicație de dating în 2021, încearcă OkCupid. Deși fotografiile pe care le poți încărca pe profilul tău din aplicație sunt mai reduse ca dimensiuni decât cele de pe Tinder, îți recomandăm să le alegi pe cele mai reușite din ele! În plus, poți chiar să trișezi puțin și să folosești una dintre aceste aplicații mobile de editat poze!

Plenty of Fish

Plenty of Fish este o platformă de matrimoniale ideală pentru cei din generația veche, sau pentru oricine preferă aplicațiile simplu de utilizat. Mai mult decât atât, un alt avantaj major al acesteia constă în faptul că este complet gratuită. Plenty of Fish îți permite să inițiezi o conversație cu persoanele care îți plac, deși nu are funcția de match.

Încearcă și tu top 5 aplicații de dating populare în România și găsește-ți jumătatea!


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.