Un hibrid laptop/tableta ieftin? Lenovo are solutia!

/ Evenimente IT, Gadgeturi, Stirile Editiei, Tablete / 4859 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

lenovo-miix-320-feature-1In ziua de azi este foarte greu sa aduci pe piata o caracteristica nemaipomenita dispozitivelor ultra portabile. Insa cei de la Lenovo au reusit sa impresioneze audienta prin pretul extrem de redus.

Multi oameni au inceput sa renunte usor, usor la vechile notebook-uri, intrucat acum cativa ani au aparut hibridurile de tip laptop/tableta, niste dispozitive deosebit de folositoare pentru persoanele care nu au nevoie de un laptop cu performante ridicate, ci de un laptop care sa fie usor de transportat si sa fie accesibil la orice moment. Initial, acest tip de dispozitive era reprezentat in special de pretul foarte ridicat, intrucat tehnologia era relativ noua. In ziua de azi, Lonovo a reusit sa produca un astfel de hibrid care poate fi achizitionat pentru suma de 200 de dolari, practic orice utilizator din mediul business poate avea acces cu usurinta la el.

 

Dispozitivul vine instalat cu ultima versiune de Windows 10 si beneficiaza de o unealta care mareste considerabil productivitatea indiferent  daca il folositi in modul tableta sau ii atasati tastatura.

Arhitectura este construita in jurul unei combinatii dintre un Intel Atom X5 si un chipset grafic similar Intel HD Graphics. Puterea de calcul a dispozitivului este imbunatatita de catre cei 4 GB de memorie RAM, iar in ceea ce priveste memoria interna, hibridul poate gazdui pana la 128 de GB de informatie.

Display-ul Full HD generos de 10.1 inch asigura o redare cat mai naturala a culorilor, dar in egala masura afecteaza direct marimea tastaturii iar acest lucru ar putea sa creeze probleme ale experientei de utilizare pe termen lung.

Bateria asigura o autonomie de pana la 10 ore de activitate optima chiar si in cele mai vitrege conditii de utilizare.

Lenovo Miix 320 va fi disponibil pe piata europeana incepand cu luna aprilie a anului curent. Se zvoneste ca cei de la Lenovo vor lansa un upgrade al acestui dispozitiv undeva prin luna iulie care va beneficia de suport pentru Active Pen si o licenta de un an pentru Office 365.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.