Cateva smecherii interesante pe care le poti face cu LG G3

/ Gadgeturi, Software, Stirile Editiei, Telefoane mobile, Tutoriale / 19772 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 2,00 din 5)
Încarc...

Lg G3 are foarte multe facilitati interesante , uzuale si comune si celorlaltor tipuri de smartphone-uri, insa, pe langa acestea, LG aduce cateva caracteristici personalizate telefoanelor lansate. Dintre acestea enumeram:

  • Knock code .  Va asigura securitatea telefonului dumneavoastra prin simpla atingere a unui model pe ecranul smartphone-ului. Aceasta metoda are peste 86000 de solutii  permitand introducerea a 1-8 puncte in schema de blocare. Introducerea codului ales oriunde pe ecran , activeaza imediat ecranul si dirijeaza catre pagina home a telefonului dumneavoastra. Exemplificare:

Este de retinut faptul ca knock code nu este destinat deblocarii ecranului, ci doar deschiderii acestuia. Daca aveti un cod de deblocare tactil, acesta ramane in vigoare, insa deschiderea ecranului va fi comandata de knock code.

  • Butonul de volum. Pe langa functia specifica pentru care a fost creat, butonul de volum poate sa functioneze si ca buton de functie rapida. Tinand apasat butonul de amplificare a volumului, aveti acces rapid la redactarea de notite, iar tinand apasat butonul de reducere a volumului aveti acces rapid pe camera telefonului.
  • Personalizarea butoanelor de navigatie LG G3  este accesibila si usoara,  asa cum se poate vedea in tutorialul de mai jos. Mai ales la telefoanele cu display mare, este destul de dificil sa te limitezi la 3-4 butoane de navigatie prestabilite, din acest motiv,  faptul ca se pot personaliza aceste butoane, face ca telefonul sa devina mai user-friendly.

  • Personalizarea setarilor rapide. Dupa cum veti vedea in tutorialul de mai jos, pentru o accesibilitate mai buna si mai ales pentru rapiditate, la LG G3 se pot alege setarile care va sunt mai uzuale, pentru a fi afisate in menu-ul de sus, restul se pot dezactiva, iar la nevoie le veti gasi la sfarsitul menu-ului de setari rapide.

 

  •  Daca doriti sa mentineti un ecran minimalist si aveti  in intentie sa relocati icon-urile in mod cat mai logic, este foarte usor sa renuntati la buletinul smart,  prin oprirea functionarii acestuia.

Tot pentru cei care doresc sa  isi mentina un display cat mai aerisit, se poate realiza lucrul acesta prin indepartarea de pe ecran, din zona vizibila a tuturor icon-urilor prin  simpla maximizare a ecranului, la fel ca pentru orice pagina web (pinch-out).

  • Optiunea Easy Home permite accesul rapid catre informatii de maxima importanta pentru utilizator, cum sunt : ora, vremea, cateva informatii simple de genul mesaje, contacte, tastatura, simplu si usor de folosit. Daca doriti sa reveniti la setarile normale, este de asemenea foarte simplu, dupa cum puteti vedea mai jos:

  • Din menu-ul de setari generale se poate accesa Touch zoom-ul care permite sa maximizati pasajul care va intereseaza printr-un tap triplu pe ecran, prin aceeasi metoda revenind la forma normala.
  • Daca aveti salvate pe telefon materiale ( documente sau fotografii) care doriti sa nu poata fi vazute accidental de catre alte persoane, este foarte usor sa setati un content lock accesand security- content lock. Vi se va cere sa introduceti un model pentru blocare, la fel ca si  cel utilizat la blocarea ecranului, sa alegeti documentele pe care le doriti blocate si totul va fi  pastrat in siguranta.
  • Pentru cei care au copii si care obisnuiesc sa le imprumute telefonul acestora pentru a se juca, sau pentru a accesa diferite pagini pe net, ar fi foarte util poate, sa blocheze navigarea pe documentele si programele salvate pe telefonul personal. Exista posibilitatea de a limita accesul catre telefonul personal prin setarea functiei guest mode, setare in care se permite accesul catre un numar de maxim 3 aplicatii, blocand accesul catre oricare celelalte.

 

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.