10 aplicatii gratis pentru Android

/ Download / 9191 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Va doriti sa puteti face cat mai multe cu smartphone-ul dumneavoastra fara sa fiti nevoit sa scoateti din buzunar sume pe care v-ati dori sa le folositi mai placut? Va prezentam in cele ce urmeaza cateva aplicatii gratuite pe care le puteti instala inclusiv pe smartphone-ul dumneavoastra care ruleaza Android.10.1

  1. SHAZAM Daca sunteti un iubitor de muzica, sau doar un ascultator curios si va doriti sa aflati detalii minime despre o melodie pe  care o auziti din intamplare, ei bine aceasta este aplicatia care trebuie instalata. 10.2Pentru a utiliza Shazam, este suficient sa porniti aplicatia si sa amplasati micofonul iPhone-ului dumneavoastra intr-o zona unde nivelul de decibeli permite identificarea melodiei si in cateva secunde veti avea afisat pe ecranul telefonului numele melodiei si al interpretului. Pentru a primi aplicatia in varianta Android, puteti urma link-ul urmator:   Shazam.
  2. Wolfgang’s Concert Vault se adreseaza tot iubitorilor de muzica, carora le pune la dispozitie o colectie impresionanta de muzica, practic cea mai mare colectie de inregistrari la care poti avea acces gratuit. Daca sunteti curios sa deschideti seiful lui Wolfgang, este suficient sa intrati pe: Wolfgang’s Concert Vault.
  3. Comics  Este aplicatia unde puteti gasi  cele mai noi benzi desenate, iar daca sunteti fan al acestui tip de reviste, veti beneficia de noutatile in domeniu in aceeasi zi in care varianta pe suport hartie ajunge la cititori. Selectia include si clasicii, ca de exemplu DC and Marvel Comics sau  The Amazing Spider-Man. Puteti alege varianta care va satisface din galeria pe care Google play v-o pune la dispozitie, aici.
  4.  PhotoCard, aplicatia creata de Bill Atkinson se remarca printre celelalte aplicatii de acelasi fel prin faptul ca permite transmiterea  de carti postale de o foarte buna rezolutie fie prin e-mail -gratuit, fie prin serviciul de posta (care presupune costurile normale de expeditie).10.3
  5. IMDb (Internet Movie Database)  este capabil sa va puna la dispozitie detalii importante despre aproape orice film sau show TV, o mica descriere a subiectului, intreaga echipa care a participat la realizarea respectivului spectacol, precum si distributia, recenziile critice, s.a. Pentru cei care simt nevoia sa epateze cu detalii de aceasta natura, e foarte usor sa descarce aplicatia aici.
  6.  Pandora radio devine din ce in ce mai bun, permitand sa asculti muzica in background, in timp ce, pe telefon lucrezi altceva. Daca obisnuiai sa utilizezi Pandora pe PC, nu veti avea probleme nici pe telefon. Este suficient sa tastezi numele interpretului sau titlul cantecului, Ppandora creind o statie radio personalizata imediat, cu selectii care se inscriu in linia cautata. Daca tastati QuickMix, Pandora va rula selectii muzicale din toate statiile create de dumneavoastra deja. 10.4Daca doriti sa va alcatuiti singur lista de redare, este suficient sa dati click pe  New Station, si sa adaugati melodiile preferate. Pandora va sta la dispozitie gratuit aici.
  7. Apple iBooks este util doar daca se descarca si libraria de carti , dar aplicatia este deosebita, usor de utilizat si rapida.
  8. WebMD furnizeaza detalii medicale, fiind usor de descarcat de aici.

  9. WhitePages Mobile Fata de multitudinea de carti de telefon existente pe internet, aplicatia pe care v-o recomandam este deosebit de utila, oferind si posibilitatea cautarii inverse( daca aveti numarul, insa habar nu aveti al cui este). Numerele gasite se pot adauga imediat in agenda telefonului dumneavoastra daca sunteti de parere ca va este util si pe viitor.

  10. RedLaser daca sunteti un pasionat de cumparaturi si va doriti sa obtineti pretul cel mai bun, sigur aveti nevoie de aplicatia RedLaser, care va ajuta, scanand codul de bare imprimat pe pachet si cautand online varianta cea mai buna de pret, valoarea nutritiva, s.a.Puteti descarca aplicatia de aici.

Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.

Un comentariu la “10 aplicatii gratis pentru Android”