Cele mai utilizate aplicatii pentru iPad

/ Download, Internet, Tablete / 2338 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Din aceasta serie, ne propunem sa va prezentam o aplicatie menita sa va ajute in timp real sa gestionati afacerea dumneavoastra, si anume, aplicatia Bloomberg Business, aplicatie care va permite accesul la stiri care se refera la business la nivel global, stiri financiare, date de piata si vine cu un portofoliu de tool-uri de urmarire foarte utile daca va doriti sa aflati la timp ceea ce se intampla in lumea business-ului.

bloombIn ceea ce priveste stirile economice,  aplicatia va permite sa cititi articolele jurnalistilor de top in functie de numele autorului sau de subiectul abordat, topicurile pe care le aveti la dispozitie fiind: Piata, Industrii, Tehnologie, Politica, Articole de lux, Finante Personale, dar si multe altele, practic, daca sunteti interesat de domeniu, este imposibil sa nu fiti captivat de  ceea ce ofera aplicatia.

Daca ne referim la stirile din piata, Bloomberg Business, va ofera stirile personalizate pe zona dumneavoastra geografica, sau pe zona de interes pe care o alegeti, puteti beneficia de informatii detaliate despre economie, firme, utilizand in acelasi timp tool-uri analitice care va ofera posibilitatea de a intelege mai bine situatia financiara a zonei de interes, a domeniului ales, permitand comparatii, aprecieri, intocmirea de diagrame, s.a.

Aplicatia va ofera accesul la interviuri audio si analize economice ale celor mai rasunatoare nume din business, economie si investitii de orice natura.

Disponibil, pana in acest moment doar pentru utilizatorii iOS, pentru utilizatorii Android exista alte aplicatii de acelasi fel.

Pentru doritori, puteti descarca aplicatia utilizand contul dumneavoastra de iTunes, de  aici.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.