Samsung Gear S2- in sfarsit un ceas!

/ Gadgeturi, Stirile Editiei, Tehnologie / 3031 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Putine companii au reusit sa scoata pe piata o gama atata de variata de ceasuri, asa cum se straduieste Samsung sa faca. Din acest motiv. lansarea de acum 2 zile, a ceasului Samsung Gear S2, a carui caracteristica speciala o constituie posibilitatea de a roti ecranul ca si modalitate de a accesa menu-ul ceasului, nu a mai mirat pe nimeni.

Dupa ani de cautari si incercari, ani in care Samsung nu a reusit sa isi gaseasca propria forma de expresie si a testat idei apartinand, evident altor competitori din piata, de data aceasta a venit cu ceva cu totul nou, si chiar interesant in ceea ce priveste  modul de abordare, ceasul  Samsung Gear S2, o noua voce pentru Samsung.

 Gear2, se deosebeste de incercarile anterioare ale lui Samsung, precum si de toate versiunile care se gasesc pe piata, prin faptul ca ruleaza Tizen (nu Android), fiind, cu toate acestea compatibil cu orice telefon care ruleaza Android, un avantaj covarsitor pentru noul ceas Samsung, acesta beneficiind de toata forta Tizen fara sa se izoleze de „restul lumii”, singura cerinta pentru smartphone-uri  este sa aiba cel putin 1,5 GB RAM si sa ruleze cel putin Android 4.4 (practic un telefon care nu este neaparat de top, dar nici de pe vremea bunicilor).

Designul minimalist al ceasului este un avantaj covarsitor fata de  aglomerarea de date de pe display-ul celorlaltor ceasuri, iar cu toate acestea, Gear2 nu minimalizeaza optiunile de menu pe care le ofera.

Ecranul AMOLED de 1,2 inch, circular. confera ceasului un aspect traditional, mult mai  interesant si mai atractiv decat variantele anterioare de ceasuri Samsung. Dimensiunile mai reduse (40mm) ale ceasului, precum si greutatea acceptabila, dar si performantele, cu nimic mai jos decat cele ale produselor competitorilor din piata, fac din Samsung Gear S2 un ceas de prima mana.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.