Cele mai utile plug-in-uri WordPress 2015-7

/ Download, Programare, Stirile Editiei, Web Design / 6988 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...
AdSanity

AdSanity este un plugin de gestionare a advertorialelor, focusat, in principal pe o utilizare comoda, usor de inteles si usor de sintetizat, a acestora,. Adaugarea de noi advertoriale cu ajutorul acestui plugin, ramane la fel de simpla ca si adaugarea de text.

Plugin-ul vine la pachet cu widget-uri si short coduri menite sa afiseze ad-ul, astfel incat sa puteti afisa aceste advertoriale in bare laterale sau chiar in posturi separate sau in pagini speciale pentru acestea, dupa cum doriti.

Plugin-ul va permite chiar sa creati cu usurinta ad-uri care sunt vizibile pe o perioada determinata de timp, sau unele care sa fie vizibile pentru totdeauna (acestea din urma, vor fi vizibile pana cand decideti sa le scoateti sau sa le inlocuiti cu altele).

AdSanity va ofera si desene, imagini, statusuri pentru vizualizarea advertorialelor precum si butoane, atat de necesare si de des utilizate in crearea unui site tipic.

Daca iti doresti sa afisezi reclame in site-ul tau creat in WordPress, scapi de multa bataie de cap cu ajutorul acestui plugin.

Daca nu v-am convins pana la aceasta ora, urmariti imaginile de mai jos si veti observa cat de simplu devine totul.

Costul acestui plugin porneste de la 29 $ pentru un site si ajunge pena la 129 $ pentru un numar nelimitat de site-uri, astfel ca, timpul scutit inseamna la randul sau bani.

Envira Gallery

 

Daca site-ul de care va ocupati gestioneaza un numar mare de fotografii, pentru a crea pachete de imagini cu efect deosebit fara sa fie nevoie de prea mult efort, aveti neaparata nevoie de plugin-ul Envira Gallery, plugin care va permite inclusiv design responsive in cel mai simplu si rapid mod. Galeriile create se incarca foarte rapid si arata bine pe orice dimensiune de display. Plugin-ul creaza galerii modulare, astfel incat sa poata fi schimbate/ folosite oriunde integral sau partial, pot fi incepute cu un numar mic de imagini si se pot adauga altele pe masura ce considerati necesar acest lucru, s.a.m.d.

Din punct de vedere al pretului, exista o versiune gratuita, care se poate descarca  aici , versiune pe care o  puteti incerca imediat.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.