Cele mai utile soft-uri de curatare pentru hard-ul tau

/ Download, Software, Stirile Editiei / 3322 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Zilnic apar din ce in ce mai multe soft-uri destinate sa va ajute intr-un fel sau altul sa va gestionati activitatile sau computerul personal.

Multe dintre acestea au comportament de efemerida, apar, stralucesc putin si dispar la fel de subit.

PC Decrapifier

decrapifierTool destinat sa va ofere o mana de ajutor in sortarea si eliminarea programelor preinstalate, care va sunt inutile si de care, cel mai probabil nu veti avea niciodata nevoie.

Programul identifica si sugereaza ce anume va este inutil pe baza programelor deja instalate pe calculatorul dumneavoastra.

In urma scanarii, tool-ul afiseaza o lista de programe instalate care permite sa salvati programele pe care vi le doriti. Restul programelor bloatware vor fi indepartate. Versiunea Pro permite contra sumei de 25 $ pe an organizarea programelor favorite pe care le va prezenta pe o lista diferita in scanarile ulterioare, astfel incat sa nu mai fiti nevoit sa le salvati de fiecare data.

Tool-ul nu ocupa multa memorie, se poate descarca de la butonul de mai jos si poate fi accesat chiar si de pe un USB, fara sa fi nevoie sa il aveti preinstalat pe dispozitivul pe care il doriti curatat.

download PC decrapifier from the original site
descarca PC decrapifier de pe site-ul original

CCleaner

Cel  mai des utilizat si de departe cel mai eficient si user-friendly tool pentru reorganizarea si curatarea computerului dumneavoastra, CCleaner este un instrument util in eficientizarea computerului dumneavoastra,  in intrarea sa in parametrii, pe baza eliminarii deseurilor de utilizare.

Versiunea Free este destul de completa, update-urile fiind necesar sa fie facute manual, insa exista si o versiunea profesionala care are o perioada de free trial de care va puteti servi in momentul in care considerati ca v-ar fi utila.  cc

Toate detaliile in ceea ce priveste versiunile propuse de Piriform pentru CCleaner, le veti gasi aici, iar daca doriti sa descarcati versiunea free, este suficient sa accesati butonul de mai jos:

download CCleaner from the official Piriform site
descarca CCleaner de pe site-ul oficial Piriform

Nu de mult timp, Piriform propune si versiunea cloud pentru CCleaner, capabil sa ruleze curatarea si organizarea PC-ului dumneavoastra direct din cloud, putand astfel sa va ocupati de  dispozitivele dumneavoastra de la distanta, fara sa fie nevoie sa ajungeti langa un anumit PC pentru a interveni asupra organizarii sale.

Pentru a folosi versiunea trial a CCleaner cloud, accesati pagina de aici.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.