Nikon propune Key Mission 360º

/ Camere foto / 5554 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

De la inceputul lunii ianuarie 2016, Nikon aduce in discutie cel mai nou proiect al lor, camera 360º denumita KeyMission.

Cateva detalii generale despre aceasta camera, au fost furnizate vizitatorilor targului de gadget-uri incheiat acum cateva saptamani in Los Angeles, CES 2016.

Camera, durabila, compacta, va fi capabila sa inregistreze imagini 4K in 360º, fiind activata de miscare.

nikonCu toate acestea, nimeni nu detine informatii legate de performantele de imagine, de performantele constructive sau de pret, astfel ca se pare ca aceasta noua camera Nikon este doar un target pentru renumita firma, pana la aceasta ora.

Ceea ce Nikon derclara, este intentia lor de a veni pe piata cu aceasta camera dustproof, waterproof pana la 30 m, shockproof. si daca ne este permis coldproof, respectiv rezistenta la temperaturi foarte scazute.

Publicul tinta caruia i se adreseaza un astfel de dispozitiv este cel profesional, cum sunt realizatorii de  filme documentare, persoanele care doresc sa inregistreze  imagini 3D deosebite si eventual sa le comercializeze, dar nu este exclusa introducerea ei in sistemele IoT (Internet of Things).

In aceste conditii apreciem un pret destul de „piperat” pentru aceasta camera, insa asa cum ne-a obisnuit, Nikon este garantul unor dispozitive pentru care calitatea nu este o notiune vaga.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.