Cele mai interesante aplicatii 3D Touch ce pot fi utilizate chiar acum

/ Download, Gadgeturi, Software / 3404 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Odata cu aparitia tehnologiei 3D Touch, s-a deschis drumul catre o lume cu totul noua in ceea ce priveste modul de accesare a site-urilor cu ajutorul dispozitivelor mobile. Dand volum cautarii, tehnologia 3 D Touch a „prins la public” imediat si multe aplicatii mai mult sau mai putin cunoscute sunt acum disponibile pentru descarcare.

Dintre acestea va prezentam mai jos, cele pe care le consideram utile, si interesante:

workflowWorkflow,

descarcare de pe iTunes ,

Aceasta aplicatie este creata sa usureze conectarea de aplicatii si actiuni care sa lucreze impreuna si sa poata fi declansate prin selectarea respectivului workflow, fiind destinate sa va ajute sa rezolvati chestiuni de rutina fara foarte mare efort. 3D Touch Workflow permite accesul si lansarea fluxului direct din shortcut-ul aplicatiei, precum si editarea si accesul catre celelalte tool-uri, pentru doar 4 $.

cameraplusCamera+,

descarcare iTunes pentru iPhone , descarcare iTunes pentru iPad

Camera + este o aplicatie destinata sa creasca substantial performantele camerei dumneavoastra foto, prin introducerea expunerii separate si optiunilor pentru focus, imbunatatirea metodelor de fotografiere, un caroiaj care permite imbunatatirea compozitiei,  precum si un tip special de zoom digital, intr-un cuvant o aplicatie deosebita pentru persoanele pasionate de fotografie, care vor trebui sa plateasca 3 $ ca sa descarce aplicatie pentru iPhone si 5 $-  pentru iPad.

dropboxDropbox,

descarcare de pe iTunes

Este inutil sa prezentam, la ora asta Dropbox-ul, pentru ca practic marea majoritate a utilizatorilor stiu ce este si il utilizeaza fara probleme. Aplicatia 3D permite accesul rapid catre paginile inchise recent, uploadarea de fisiere si cautarea lor, dar permite si vizualizarea rapida a acestora prin functia Peek. Aplicatia este gratuita si se poate instala imediat.

twitterTwitter,

Reteaua de socializate Twitter in versiunea 3 D primeste un menu de actiuni rapide care permit crearea cu usurinta a mesajelor sau cautarea de subiect , precum si tweets-uri cu un singur click. Aplicatia este gratuita.

facebookFacebook,

Facebook primeste in 3D posibilitatea de a fotografia, incarca imagini si de a posta rapid, direct din ecranul principal, fara costuri suplimentare.

shazamShazam,

Renumita aplicatie de identificare a melodiilor, va ofera in 3D posibilitatea de activare si dezactivare rapida a Auto Shazam, identificarea melodiilor cu ajutorul Visual Shazam, upgrade-ul fiind complet gratuit.

citymapperCityMapper,

descarcare de pe iTunes

Pentru aceasta aplicatie, 3D Touch inseamna ca puteti seta destinatia direct de pe ecranul principal prin simpla apasare a icon-ului aplicatiei, fara costuri suplimentare.

wunderlistWunderlist,

descarcare de pe site-ul propriu
Aceasta aplicatie de tip task manager ofera o gama variata de posibilitati de utilizare, printre care, liste ce pot fi share-uite, reminder-e, alarme de cele mai variate feluri, tool-uri care permit colaborarea pentru atingerea targeturilor, tool-uri care va permit lucrul in echipa, s.a.

Aplicatia este disponibila pe orice platforma, insa in versiunea 3 D va faciliteaza review-uri rapide si crearea de task-uri noi.

ScannerProScanner Pro,

descarcare de pe iTunes
Aceasta aplicatie va permite sa transformati iPhone-ul sau iPad-ul  dumneavoastra intr-un scanner portabil, ultima versiune fiind perfecta pentru iOS9, si aduce nou suportul Peek si Pop pentru utilizare 3D Touch. Aceste upgradari permit vizualizarea rapida a continutului fisierelor si folderelor, si permit cu usurinta uploadarea sau transmiterea prin e-mail a documentelor, pentru doar 3 $.

flickrFlickr,

descarcare de pe iTunes
Aplicatia creata pentru sharing-ul de imagini primeste in versiunea 3D, un menu Quick Actions care  permite fotografierea, verifica noutatile, notificarile si permite  cautarea de imagini direct din pagina principala, fara costuri suplimentare.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.