Planurile Apple pentru 2016

/ Evenimente IT, Stirile Editiei / 3382 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Desi putine lucruri transpar dupa „cortina” Apple, se pare ca 2016 va insemna, totusi lansarea unui nou set de ceasuri Apple, dat fiind succesul de care s-a bucurat prima editie, precum si recenziile mai mult decat magulitoare la adresa utilitatii acestora.

In urma lansarii ceasurilor Apple, rand pe rand, furnizorii din piata au creat variante izbitor de asemanatoare, parte dintre ele cu display circular, cu imbunatatiri notabile aduse sistemelor de masurare a parametrilor medicali ( tensiune, temperatura, s.a.) a efortului fizic zilnic ( numar de pasi, viteza de deplasare, etc.).

Ce va aduce nou Apple Watch 2?

apple ceasProbabil nu foarte multe noutati pentru seria a doua de Apple Watch, stiut fiind faptul ca Apple nu face modificari dramatice intre  serii, insa ceea ce se schimba este tentant si esential. Poate o baterie mai performanta, poate un display mai rezistent.

Ceea ce putem insa presupune, este faptul ca in luna martie a anului viitor, la conferinta dezvoltatorilor Apple ( WWDC) se vor prezenta cateva caracteristici noi pentru  WatchOS si este foarte probabil ca vom afla ceva mai multe vesti despre lansarea noii colectii Apple Watch.

Conferinta WWDC

Mai mult ca sigur ca odata cu anuntarea modificarilor propuse pentru WatchOS, Apple nu va rata ocazia ca la acest eveniment atat de larg mediatizat sa introduca in piata o serie de noi caracteristici pentru sistemele de operare, update-uri pentru iPhone-uri, probabil lansarea unui iPhone 6C, care , la fel cu iPhone 5C sa aiba carcasa in culori vii, un pret mult mai accesibil, ecran de dimensiuni reduse, s.a.m.d.

Intre timp

apple carcasaPana la faimoasa conferinta, Apple se perfectioneaza din mers si  vine in intampinarea cerintelor utilizatorilor de smartphone-uri, cu o carcasa de baterie extra-large, care are incorporata o baterie cu durata prelungita de viata.

Chiar la timp pentru sarbatorile de iarna, Apple s-a decis sa promoveze noua carcasa pentru iPhone 6 si 6S capabila sa ofere inca 18 ore de functionare pe internet si 25 de ore in convorbiri, baterie care ofera inca 1877mAh. pentru suma „modica” de 99$.

Tot inaintea sarbatorilor de iarna, placa magnetica pentru incarcarea ceasurilor Apple, ceea ce face mult mai usoara realimentarea acestora. Placa, deloc interesanta ca si aspect este mult inferioara cutiutelor de incarcare cu aspect de cutie de bijuterii, insa face cam aceeasi treaba.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.