Apple a lansat iOS 12: Vezi cum iti va schimba iPhone-ul și iPad-ul

/ Telefoane mobile, Evenimente IT / 5348 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Actualizarea iOS 12 poate fi deja descărcată pe iphone-uri și iPad-uri, oferind utilizatorilor funcții noi pentru dispozitivele existente.  

iOS 12 optimizează sistemul de operare cu notificări grupate, patru noi Animoji-uri și viteze mai bune pentru dispozitive mai vechi. Chiar și iphone 6 va rula mai repede.

 

Apple a anunțat lansarea oficială a versiunii iOS 12 la lansarea iphone XS de săptămana trecută, menționând că actualizarea va fi lansată luni, 16 septembrie.

 

Vă putem spune deja că iOS 12 este mai bun decât iOS 11. Singura problemă cu care se confruntă utilizatorii Apple și anul acesta este posibilitatea de a descărca rapid noul software iOS. Cu atât de mulți utilizatori de iphone-uri cerând să descarce actualizarea software-ului în același timp, poate dura mai multe ore sau chiar o zi intreagă pentru a o putea finaliza. Cel puțin, asta s-a întâmplat anul trecut.

 

Dacă ai reușit să instalezi versiunea iOS 12, nu te aștepta să găsești acum Group FaceTime, o caracteristică promisă mai întâi la Apple WWDC 2018. Această a fost amânată, însă este foarte posibil că o vom vedea în variantă iOS 12.1 în octombrie, când se va lansa iphone XR.

Ce să faci între timp? Există o mulțime de caracteristici care merită descoperite, cum ar fi: 

  • până la 70% glisare mai rapidă a camerei
  • până la 50% afișare mai rapidă a tastaturii
  • Memoji, un nou tip de Animoji personalizabil
  • 4 noi Animoji-uri – efecte noi ale camerei foto
  • realitate augmentată prin ARKit 2
  • Screen Time – un mod mai ușor de a monitoriza cât timp petreci tu sau copii tăi utilizând anumite aplicații sau vizitând siteuri web
  • noi modalități de a gestiona notificările și fotografiile

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.