Caracteristici ale iPhone 6 si 6 plus date de sistemul de operare iOS8

/ Telefoane mobile / 2680 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

ios.3Incepand de la lansarea cu „surle si trambite” a perechii 6 si 6 plus si pana acum, cumparatorii au avut timp sa isi faca o parere mai mult sau mai putin avizata in ceea ce priveste facilitatile pe care le au  acestea. Cei mai multi au simtit nevoia sa isi inregistreze opiniile pe diferite  site-uri de specialitate sau pe retelele de socializare.

In general,  majoritatea utilizatorilor sunt satisfacuti de faptul ca pot gestiona contul de e-mail si mesajele acestuia la fel ca si  pe un calculator, putand sa minimizeze mesajul, sa acceseze o alta pagina, dupa care sa revina la mesajul respectiv, ceea ce in versiunile anterioare nu era posibil.

Monitorizarea efectiva a programelor consumatoare de baterie urmand calea General-Usage-Battery Usage, va permite sa aflati in timp util procentul de utilizare a bateriei aparatului dumneavoastra.

iPhone 6 si 6 plus au facilitatea de a permite descarcarea si ulterior utilizarea de tastaturi diferite care pot fi schimbate in functie de dorinta utilizatorului.ios.4

 

 

Mesajele audio care  se pot transmite acum prin intermediul  unei mesagerii,  sunt foarte potrivite pentru cei care nu doresc, sau nu pot sa intre in conversatii telefonice.

Este deosebit de usor de raspuns la notificari si de asemenea de creat mesaje direct de pe ecran.

Siri a devenit mult mai usor de utilizat, chiar si in masina, datorita faptului ca se poate utiliza mai bine hands-free. Siri permite sa va folositi vocea pentru a trimite mesaje, a stabili intalniri, a inregistra numere de telefon s.a.

Se presupune ca Siri va putea sa opereze in viitor cu aplicatia Shazam, pentru a recunoaste melodii si a permite achizitionarea lor direct de pe internet. Este suficient sa spuneti „Hey, Siri!” si acesta se va activa pentru a se ocupa de dorintele dumneavoastra.

Aplicatiile de terta parte se vor putea accesa de acum prin TouchID, ceea ce usureaza logarea la ele. Simpla apasare a degetului pe ecran duce la recunoasterea utilizatorului, eliminand nevoia de a retine zeci de parole complicate.

ios.2Fotografiile si camera sunt upgradate , aplicatiile de editare sunt si ele mult mai interesante, avand un sistem de gestionare complet diferit, mult mai accesibil utilizatorului.

Apasand butonul Home de doua ori, veti putea accesa direct perosoanele cu care tocmai ati vorbit, o idee foarte buna daca ati uitat ceva si doriti sa reapelati persoana, sau persoanele respective.

Healthkit alcatuit din cateva aplicatii uimitoare, aplicatii care exista pe piata, insa la care, pana in acest moment, nici un producator nu s-a gandit sa permita  formarea unui pachet de astfel de aplicatii.

Centrul de notificari este interactiv, permitand glisarea alertelor fara accesarea aplicatiei care a furnizat-o. La unele aplicatii puteti chiar si raspunde, le puteti sterge direct, elimina sau le puteti atasa o alarma.

Posibilitatea mai buna de share, declarata de producatori, se refera la posibilitatea de a transmite mai multe fotografii catre unul sau mai multi prieteni in acelasi timp, cu viteza mult mai mare. E mult mai rapid sa transmiteti fisiere video, text, muzica, direct in conversatie, in loc sa iesiti si sa utilizati o alta metoda de trimitere a acestor fisiere, asa cum se intampla pana acum.

Mesajele de grup au aparut o data cu versiunea iOS7, dar la iOS8 aveti mai mult control  asupra grupului caruia ii transmiteti mesajele, puteti adauga sau sterge persoane din grup, seta functia Do Not Distrub, s.a.m.d.

Continuitatea intre dispozitive, respectiv puteti incepe lucrul pe un dispozitiv, si sa il continuati pe altul, dupa transferare, atunci cand este cazul, evident, reprezinta o functie foarte importanta mai ales atunci cand semnalul sau bateria urmeaza sa devina o problema. De exemplu, puteti incepe sa scrieti un mesaj pe iPhone, dupa care sa il continuati pe desktop sau laptop, daca este cazul.

 

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.