Este oficial! OnePlus 6T va avea un senzor de amprentă integrat sub display

/ Telefoane mobile / 2207 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

 

Compania OnePlus a confirmat zvonurile legate de poziționarea senzorului de amprentă de pe modelul OnePlus 6T. Prin adăugarea acestei caracteristici ca o completare la alte opțiuni de deblocare a afisajului, cum ar fi Face Unlock, utilizatorii vor avea opțiunea de a debloca ecranul în modul care este cel mai eficient pentru ei.

Chiar dacă OnePlus 6T nu va fi primul telefon cu această caracteristică, acesta va fi cel mai important test pentru scanerele în-display de pană acum.

Scanerele de amprentă poziționate sub display diferă de scanerele tipice, capacitive, deoarece acestea sunt plasate sub ecranul smartphone-ului în loc de undeva pe șasiul telefonului. Ele pot fi optice sau ultrasonice; un senzor optic, așa cum se vede pe unele telefoane ale companiei Vivo, luminează vârful degetului în timp ce se apasă pe ecran și captează reflecția, apoi compară imaginea pe care o are când ați înregistrat amprenta. Acestea ar trebui să fie aproape la fel de sigure ca scanerele capacitive de amprente digitale (cum ar fi cele de pe iPhone 8s).

OnePlus 6T va fi cu siguranță diferit. Marca OnePlus este binecunoscută în S.U.A. și în Europa, având numeroase reviewuri pozitive despre calitatea telefoanelor vs. prețul accesibil. Pentru mulți utilizatori din Europa și din S.U.A., această va fi prima întâlnire cu tehnologia de scanare a amprentelor cu ajutorul ecranului.

Este imposibil să spunem în acest moment cât de bine va funcționa scanerul de amprentă OnePlus 6T. Compania mamă a OnePlus este Oppo, așa că este sigur să presupunem că tehnologia va fi o actualizare evolutivă a scanerului în-display din Opio’s R17 Pro. Niciunul dintre scanerele de amprente pe ecran existente până acum nu sunt tocmai perfecte.

Cei de la OnePlus sunt conștienți de acest pericol. Compania a declarat că tehnologia nu a fost suficient de matură până acum pentru a fi inclusă pe un telefon OnePlus.

Nu vom ști sigur pană nu vom putea testa smartphone-ul OnePlus 6T, dar modul în care se va comporta scanerul de amprente al acestuia va avea implicații și pentru telefoanele altor branduri. Telefonul va avea, de asemenea, o tehnologie de deblocare facială, care va compensa posibilele probleme ale cititorului de amprente.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.