Cele mai utile plug-in-uri WordPress in 2015-2

/ Download, Software, Web Design / 2425 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Continuam descrierea celor mai utile programe, plug-in-uri pentru WordPress, in contextul anului 2015, cu toate complicatiile care decurg din aceasta.

W3 Total Cache

Viteza de incarcare a site-ului dumneavoastra joaca un rol deosebit in accesibilitatea acestuia. Sa reusesti sa te mentii pe linia fina de demarcatie intre o pagina bogata si plina de imagini si de continut, care, implicit se incarca mai greu, si una la fel de plina de continut si cu viteza mai mare de incarcare, chiar daca din punct de vedere al imaginilor postate nu e la fel de interesanta, este o arta care se invata in timp.

w3total cacheIn acest sens, W3 Total Cache este un instrument deosebit de util, in special debutantilor in WordPress si optimizare, fiind instrumentul care va ajuta sa alegeti versiunea cea mai potrivita atat din punct de vedere al performantei cat si a vitezei de incarcare.

W3 total Cache va ajuta cu setarile paginii si cu ( evident, nu!!!) caching-ul browserului, comprimarea paginilor pentru download mai rapid, dar si cu setarea unei retele de livrare de continut pentru fisierele statice.

Daca sunteti de parere ca va este util acest plug-in, il puteti descarca  de pe pagina dezvoltatorului WordPress, direct de la butonul DESCARCA de mai jos:

descarcare W3 Total Cache de pe pagina WordPress
Download W3 Total Cache- de pe pagina WordPress

Daca pe langa aceasta , mai ales pentru debutanti, va doriti siun ghid care sa va prezinte performantele si capacitatile unui astfel de plug-in, sau daca descrierea de mai sus vi se pare lapidara sau putin concludenta, va invitam sa urmariti video de mai jos:

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.