Consola de 1 TB de la Sony pe piata in cel mult 3 saptamani

/ Gadgeturi, Jocuri / 2737 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Dupa anuntul Microsoft in ceea ce priveste lansarea versiunii Xbox One de 1 TB, Sony s-a decis sa o ia inainte, facand deja anuntul oficial pentru consola lor, 1TB PS4 Ultimate Player Edition, care se pare ca va fi disponibila pe pietele europene deja la jumatatea lunii viitoare.

Date tehnice

1TB PS4Avand un spatiu de stocare de 1 TB, noua consola Play Station propusa de Sony imita consolele de 500 GB, insa este cu 10% mai usoara si vine cu un castig substantial in ceea ce priveste eficienta (este cu 8% mai eficienta decat versiunile anterioare).

Din punct de vedere al posibilitatilor pe care le ofera aceasta consola, producatorii indraznesc sa afirme faptul ca aceasta va permite o mai mare mobilitate, descarcarea add-ons-urilor necesare , oricat de voluminoase ar trebui sa fie, si practic nu va limiteaza in nici un fel alegerile in ceea ce priveste jocurile si modurile de accesare a acestora.

In ceea ce priveste designul, producatorul se pare ca a optat sa renunte la aspectul lucios si de data aceasta a ales varianta mata, asa cum se arata pe pagina lor oficiala.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.