„Telefonul” de mana de la LG-LG Watch Urbane 2nd Edition LTE

/ Gadgeturi, Hardware, Tehnologie / 2936 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Google este raspunzator de introducerea legaturii directe intre smartphone-uri si ceasurile de mana care utilizeaza Android, permitand prin aceasta preluarea si efectuarea convorbirilor telefonice direct de pe ceas, fara sa fie nevoie utilizarea telefonului.

Important

Primul ceas capabil sa utilizeze o astfel de conexiune este LG Watch Urbane 2nd Edition LTE, care va fi pus la dispozitia consumatorilor incepand cu aceasta luna si in primul rand in Statele Unite si Corea de Sud.

lg1AT&T vinde deja acest produs online aici, la pretul de 199,99$ garantand prin aceasta, cele mai bune conditii de expediere, iar de ieri, produsul va putea fi achizitionat si de pe Verizon, bineinteles, deocamdata ca precomanda si in pachet cu serviciile acestora.

LG afirma, totusi ca ceasul va fi compatibil atat cu Android cat si cu telefoanele care opereaza iOS, insa avertizeaza asupra faptului ca in functie de sistemul de operare, caracterisiticile pot sa varieze de la un telefon la altul.

Noul ceas de mana este deosebit de util persoanelor pentru care purtarea telefonului mobil in buzunar nu este neaparat cel mai placut lucru. In plus, in anumite momente, cum ar fi o prezentare, un lectorat sau o masa de afaceri, este neplacut sa iti fugaresti telefonul mobil, sau sa il tii in mana tot timpul, situatia fiind mult mai normal gestionata de pe ceas, care , pe langa designul deosebit de modern si aspectul atractiv, are si avantajul de a fi mult mai discret de manevrat in timpul discutiilor.

Evident ca si Samsung a scos pe piata un astfel de dispozitiv,  care are capacitatea de a permite conexiune 3G cu telefonul mobil, fie prin wiFi , fie prin Bluetooth , dar ceea ce ofera LG, este un ceas capabil sa acceseze o platforma de tipTizen, fata de Google Android Wear, acest lucru facand ca atata vreme cat ceasul si telefonul sunt conectate la retea, sa aveti posibilitatea de a trimite mesaje, efectua apeluri, verifica dispozitivele de masurare a efortului, s.a.m.d. fara sa fie necesar  sa atingeti telefonul chiar daca este pe masa in fata dumneavoastra.

 Utilizand „OK, Google”, puteti sa folositi oricand optiunea de dictare texte si crearea reminder-urilor, fara sa atingeti telefonul sau sa aveti in vreun fel contact cu acesta. Ceasul de mana este dispozitivul care va ajuta sa fructificati in intregime timpul disponibil si va ofera posibilitatea de a nu ramane in urma cu deadline-urile nici cand sunteti in timpul dumneavoastra liber.

Caracteristici tehnice

Ceasul dispune de un display cu rezolutie 480×480, trei butoane de acces rapid catre shortcut-uri si utilizeaza o baterie de 570 mAh. Ca si procesor, discutam despre un Snapdragon 400, cu memorie interna de pana la 4 GB si 768 MB RAM.

Carcasa este de otel inox, rotunda, cu estetica moderna , comoda si usor de accesat este mai mult decat interesanta, contribuind la aspectul deosebit al accesoriului propus de Lg


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.