Riff evolueaza ca un bulgare de zapada

/ Gadgeturi, Internet, Software, Stirile Editiei / 2565 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Lansata de 1 Aprilie anul acesta, aplicatia Riff de la Facebook, nu este nicidecum o pacaleala.
Accesibila si dispozitivelor care ruleaza iOS si celor care ruleaza Android, aplicatia permite atasarea de imagini video la un fisier video pre-existent.

Cum functioneaza?

Pe principiul lantului cu zale adaugate treptat, filmati cateva secunde ( maxim 20 ), dupa care fisierul creat prietenilor dumneavoastra, pe rand, si rugati-i sa ataseze continuarea la acesta, asa cum doriti dumneavoastra sau cum ii ajuta pe ei inspiratia. rif3Prietenii vor vedea in aplicatia nou-creata fisierul primit si daca isi doresc, vor adauga si ei imagini la acest lant, dupa care, il pot transmite la randul lor prietenilor si asa mai departe.

Chiar daca aplicatia nu aduce publicitate, si nici vorba de castiguri directe pentru Facebook, ea poate oferi informatii in legatura cu ce anume isi doresc utilizatorii Facebook sa gaseasca, sa distribuie si implicit, ce anume”prinde la public”.

Ce castiga Facebook din aceasta aplicatie?

Dezvoltatorii prognozeaza o avalansa de imagini video care cresc in dimensiuni si care, asa cum s-a intamplat si cu Ice Bucket sau miscarea Harlem Shake ar putea sa genereze o crestere exponentiala a utilizatorilor si a numarului de fisiere video transmise.

Dezvoltatorii nu se sfiesc sa recunoasca faptul ca aceasta a fost principala lor sursa de inspiratie, si ca faptul ca in perioada mai- iunie 2014 Facebook a atins recordul de 1 miliard de fisiere video pe zi, mai mult de 50 % dintre acestea avand directa legatura cu miscarea Ice Bucket, i-a inspirat in realizarea aplicatiei.

 

Ce presupune Riff:

  • nu se pot downloada imagini, trebuie neaparat sa filmati in aplicatie pentru a putea utiliza imaginile
  • dispuneti de numaratoarea inversa asemanator oricarei firme de cinematografie care se respectarif2
  • aveti posibilitatea de a vizualiza si aproba filmul inainte de a il posta, insa nu permite editarea sau refacerea unor parti din scenele filmate, asa cum permit aplicatiile de pe Instagram, Vine, s.a.
  • cei care vizualizeaza imaginile pot sari peste partile plictisitoare
    nu se poata da Like si nici nu se pot adauga comentarii
  • aplicatia permite transferul doar catre prieteni, acestia pot vedea imaginile deja filmate, si pot extinde cu viteza imaginile primite prin intermediul retelei lor de pieteni
  • Riff poate posta video-ul dumneavoastra pe pagina lor, ca si sursa de inspiratie pentru alti utilizatori, astfel ca daca imaginile adaugate sunt interesante, nu veti fi dezamagiti de faptul ca nu le vor vedea decat prietenii, Facebook oferindu-va prin aceasta momentul dumneavoastra de glorie
  • Cand veti posta video creat in Riff pe pagina dumneavoastra de Facebook, in mod automat toti cei care au contrinbuit laf ilmare vor fi tag-uiti
  • cel care a inceput fisierul video este capabil sa gestioneze fisierul postat prin moderarea conversatiei, inlaturarea imaginilor pe care le considera inadecvate sau improprii.
  • oricine de pe Facebook poate raporta un fisier video de acest fel ca fiind cu continut jignitor, sau care poate sa lezeze in vreun fel respectivul utilizator. In acest caz, initiatorul lantului, si cel care posteaza forma finala a acestuia este direct responsabil pentru filmul realizat.
    Daca aplicatia se va bucura de succes, continutul fisierelor video transferate sau postate pe Facebook va creste simtitor, dar inaite de a discuta aceste lucruri, aplicatia trebuie sa mai faca fata competitiei cu JumpCasm, Vyclone si MixBit, deja existente pe piata si care sunt destul de apreciate de utilizatorii lor.

Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.