Muta-te pe iOS! Simplu si usor

/ Software, Gadgeturi, Stirile Editiei / 3216 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Departe de noi gandul de a va convinge de beneficiile sau de avantajele pe care le-ar include un astfel de gest. Ceea ce dorim, insa sa facem, este sa va prezentam una din putineleaplicatii Android create de Apple, nici mai mult nici mai putin decat aplicatia Move to iOS.

Aplicatia  asa cum probabil va puteti da seama  va ajuta sa transferati fisierele de pe un dispozitiv care ruleaza Android , pe unul care ruleaza iOS, fara prea mare bataie de cap.

Sigur ca pentru aceasta este necesar sa faceti cateva setari prealabile, insa va vom explica in cele ce urmeaza punct cu punct totul.

Ce trebuie stiut inainte de toate

iOS

Aceasta aplicatie Apple a fost introdusa incepand cu iOS9, respectiv toate dispozitivele care ruleazacel putin aceasta versiune ( precum si cele care ruleaza versiuni mai recente decat iOS9) vor putea sa utilizeze Move to iOS.

In acest caz vorbim despre smartphone-uri incepand cu iPhone 5 sau mai recente, iPAD-uri incepand cu generatia a patra, iPad-uri mini incepand cu generatia a doua si iPad Touch incepand cucea de-a sasea generatie.

Android

Dispozitivul Android are nevoie sa ruleze cel putin versiunea 4.0 sau mai recenta.

Ce trebuie stiut

  • In primul rand, dispozitivul care ruleaza iOS trebuie sa aiba spatiu de memorie suficient, preferabil sa fie pe setarile din fabrica sau readus la setarile din fabrica.
  • conectati dispozitivele si asigurati-va ca cel care ruleaza Android este cel conectat la Wi-Fi. veti primi un cod  pe dispozitivul care ruleaza iOS si cu ajutorul acestuia veti seta reteaua de transfer
  • sfat util: scapati de informatiile inutile de pe dispozitivul care ruleaza Android, inainte de a incepe transferul, in caz contrar, va va lua o vesnicie sa faceti transferul

Move to iOS

Pentru a utiliza aplicatia, gasiti o multime de video de genul „HOW-TO” pe Youtube.  Va suggeram sa priviti cu atentie  si sa urmati succesiunea de etape de mai jos:

  • asigurati-va ca pe dispozitivul care ruleaza Android, aveti setata optiunea de sincronizare inclusiv pentru contacte si calendar
  • incepeti setarile pe telefonul dumneavoastra iOS ( limba, tara, conexiunea la o retea Wi-Fi, activati serviciile de locatie, setarile de siguranta,etc.) . Odata ajunsi la ecranul Apps&Data, alegeti optiunea Move Data from Android.
  • in cazul in care nu ati facut-o pana acum, descarcati pe dispozitivul care ruleaza Android , aplicatia Move to iOS. Nu uitati sa acceptati la instalare accesul la calendar contacte, s.a.m.d. dupa instalare vi se va cere sa acceptati termeni si conditii, ceea ce este evident ca e neaparat necesar sa o faceti, apoi aveti nevoie sa introduceti codul de setare a retelei intre cele doua dispozitive ( Android si iOS), cod pe care il gasiti pe dispozitivul care ruleaza iOS, care este suficient sa dati click pe Continue pentru a permite generarea codului de retea
  • introduceti codul de la iOS in spatiul aferent pe ecranul dispozitivului care ruleaza Android
  • in acest moment reteaua este setata si incepe transferul de date intre cele doua dispozitive.

Sfat util: Nu va grabiti sa inchideti aplicatia pe dispozitivul care ruleaza Android pana in momentul in care nu apare pe ecranul dispozitivului care ruleaza iOS ca transferul este complet.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.