Run, Super Mario, run!

/ Stirile Editiei / 3188 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Indragitul personaj  revine saptamana aceasta in atentia publicului cu o versiunea moderna si modernizata. Nintendo, Compania producatoare a jocului in care simpaticul mustacios isi arata calitatile de supravietuitor si inghititor de monezi aurii a decis ca e momentul sa isi perie batranul personaj si sa ii dea o noua infatisare.

Inarmat cu harti noi si cu posibilitatea de a debloca un partener (pe frumoasa Daisy), Super Mario Run are o grafica  deosebita, catchy , cu care  incearca sa recastige  teren in lupta cu jocurile virtuale pe dispozitive mobile.

Remix 10 este un pachet de 9 mini-harti generate aleator si unde puteti colecta monezi curcubeu ce va vor fi foarte utile pe parcursul jocului.

Daisy are abilitati sporite, fiind capabila sa execute salturi duble, ceea ce schimba complet modul in care va decurge jocul in continuare.

Toate aceste noutati vin la pachet cu o reducere de pret, astfel ca veti putea beneficia de noul Mario la jumatate de pret,  numai 4,99 $.

 

 

If you’ve been waiting for a price drop or you need some Princess Daisy in your life, go get it!


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.