29 IULIE, ultima zi in care puteti sa dati update la Windows 10

/ Internet, Securitate IT, Software, Stirile Editiei, Tehnologie / 2509 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

windows10-laptopIn fix o luna cei de la Microsoft nu vor mai oferi Windows 10 gratuit. Update-ul va costa 119 dolari, asta in cazul in care nu vor veni si cu diferite oferte.

De ce as alege Windows 10?

  • Interfata este foarte usor de folosit, datorita sistemului Live Tile care ofera actualizari in functie de ultimele evenimente care au loc.
  • Sistemul de operare este creat in asa fel incat sa poata fi compatibil cu sistemul dumneavoastra, astfel nu va trebui sa faceti modificari hardware pentru a putea rula.
  • Milioane de oameni folosesc deja Windows 10 si ajuta la perfectionarea acestuia prin programul „Windows Insider”.
  • Este considerata cea mai buna versiune de Windows pentru jocuri. Jocurile deja instalate vor rula mai bine ca niciodata, iar update-ul ofera si o functie prin care va veti putea conecta la jucatori de pe dispozitivele Xbox One.
  • Vine prevazut cu un nou browser foarte usor de folosit.
  • Mareste productivitatea prin functia de impartire a ecranului pentru a delimita spatiul in functie de proiectele la care lucrati.
  • Puteti intra pe noul magazin Windows printr-un simplu click, de unde puteti descarca aplicatii, jocuri, muzica, filme, etc.
  • Este cea mai sigura versiune de Windows de pana acum, intrucat cei de la Microsoft au avut inca de la inceput in atentie acest aspect. Caracteristicile securitatii au fost imbunatatie, iar acest lucru a redus considerabil existenta virusilor, a programelor de tip malware si a atacurilor  de tip phishing.
  • Vine prevazut cu o functie de deblocare a dispozitivului prin identificarea fetei sau a amprentei, insa necesita hardware dedicat acestui lucru pentru a putea functiona.

In concluzie, daca inca esti unul din utilizatorii de Windows 7, 8 sau 8.1 te sfatuim sa iti faci update-ul la Windows 10 luna aceasta, intrucat reprezinta o varianta imbunatatita a versiunilor anterioare, iar mai devreme sau mai tarziu sistemul tau actual de operare va fi depasit si vei fi nevoit sa treci la o versiune noua, insa care nu va mai fi gratuita.

Pentru update poti folosi Windows Update sau Windows 10 Upgrade Tool.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.