Microsoft cu probleme in instanta datorita Windows 10

/ Software, Stirile Editiei, Tehnologie, Viral / 3522 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

windows10-laptopDupa cum am precizat si intr-un articol anterioar, noua versiune a sistemului de operare aduce o serie de avantaje atat din punct de vedere functional cat si al securitatii. Totusi, oferta celor de la Microsoft de a-ti da update gratuit la Windows 10 ramane optionala, aceasta decizie fiind la latitudinea fiecarui utilizator.

Acum cateva zile m-a sunat un prieten pentru a-mi spune ca sistemul sau si-a dat update automat la noua versiune. Initial nu am crezut, apoi am cautat cateva informatii pe internet. Aparent nu este singurul caz de acest gen. Am gasit pe diferite forumuri postari ale unor utilizatori in care isi exprimau nemultumirea cu privire la metodele de promovare ale update-ului.

Cei mai multi se plangeau de insistenta in ceea ce priveste realizarea upgrade-ului, ajungandu-se uneori la metode laborioase de amanare a acestuia, anularea fiind de domeniul fantasticului.

Unul din aceste cazuri a ajuns in instanta. Este vorba despre o femeie din California care ar fi dat Microsoft in judecata pentru realizarea update-ului fara permisiunea ei. Ea a sustinut ca sistemul de la locul de munca ar fi incercat realizarea upgrade-ului la Windows 10, insa acesta a esuat lasand PC-ul instabil si foarte greu de folosit, lucru care i-a produs pierderi mari la nivelul firmei.

Dezvoltatorii si-au asumat acest lucru si au fost nevoiti sa plateasca despagubiri in valoare de 10.000$.

In alta ordine de idei, Windws 10 poate sa fie instalat complet gratuit pana la data de 29 iulie. Dupa acest termen el va putea fi achizitionat pentru suma de 119$.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.