Snapsolve, rezolva ce tu nu poti

/ Software / 2087 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

O aplicatie pe mobil lansata zilele acestea, denumita Snapsolve, vine in ajutorul studentilor, oferindu-le o metoda simpla si accesibila de a primi ajutor cu temele prin simpla fotografiere a problemei.

Cu toate acestea, spre deosebire de tool-uri cum este aplicatia PhotoMath, de exemplu, Snapsolve permite conectarea studentilor cu un mentor, capabil sa raspunda utilizand exlicatii personalizate.

Aplicatia este ultimul proiect realizat pana in prezent al unei firme start-up denumita StudyRoom, o platforma de invatare online care isi propune sa ofere studentilor si elevilor o metoda comoda de aprimi ajutor cu temele pentru acasa, facand o simpla fotografie a problemei care creeaza „probleme”.

 

Destinata initial doar elevilor de liceu, aplicatia tinde sa isi dezvolte conceptul pe grupurile de studiu online ale studentilor, permitand acestora sa se ajute unul pe celalalt, inclusiv prin transmiterea de fisiere sau materiale de studiu.

 

La momentul lansarii sale, aplicatia lansata de StudyRoom a devenit imediat disponibila in 100 descoli din U.S.

In acest moment, asa cum specifica co-fondatorul StudyRoom-Emerson Malca, universitatile de top din America au intre 25-50 % dintre elevi care utilizeaza aceasta platforma.
Un component cheie al serviciului este optiunea „peer mentoring”, care permite studentilor care au castigat un anumit numar de puncte de reputatie, castigate ca urmare a muncii depuse in StudyRoom, sa se califice ca si tutore pentru alti colegi de-ai lor.

 
Acest program de pregatire s-a extins in acest moment incluzand toate  nivelele si este de fapt, motorul aplicatiei Snapsolve.

Pentru a utiliza aplicatia, studentii, pur si simplu fac o fotografie a temei sau a partii din tema care le creeaza probleme si  o transmit, avand optiunea de a adauga informatii suplimentare, informatii care sa il ajute pe tutorele destinat sa raspunda problemei ridicate, in conformitate cu asteptarile si cerintele profesorului.

 

 

Temele sunt alocate unui topic, care ajuta la alegerea in timp scurt a celui mai potrivit tutore disponibil pentru subiectul respectiv, astfel incat, in cel mult 15 minute, un tutore va veni cu raspunsul si explicatia necesara. Studentii au posibilitatea de a comenta pe marginea raspunsului primit, in cazul in care considera ca au nevoie de explicatii suplimentare pentru a putea sustine in deplina cunostinta de cauza rezolvarea propusa de tutore, in fata profesorului care le-a dat tema de lucru.

 

Pana in acest moment, aplicatia este disponibila doar pentru iPhone, insa se preconizeaza dezvoltarea acesteia in cel mai scurt timp pentru iPad, Android si OSX .

Aplicatia se poate descarca gratuit de pe iTunes.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.