Tonomatograph- unealta si sursa de inspiratie pentru designeri

/ Software, Web Design / 2749 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

tonomatograph_body_background_1Creatie End Soft Design, Tonomatograph, aduce in planul designului de carti de vizita, logo-uri si fly-ere, un element deosebit de util atat incepatorilor, cat si profesionistilor in web design.

Fie ca nu aveti experienta necesara pentru obtinerea unui produs de calitate superioara din aceste categorii, fie ca nu aveti programele care sa va ajute sa le realizati, sau ca nu aveti pur si simplu timpul necesar sau inspiratia de a realiza aceste produse, tonomatograph va pune la dispozitie , intr-un concept user-friendly, o paleta diversa de elemente grafice, fonturi si background-uri, care va sunt deosebit de utile.

In plus, Tonomatograph permite vizualizarea in timp real a aspectului produselor realizate, asigurand posibilitatea de a modifica  partial sau complet, in orice etapa de realizare a produsului finit, precum si inserarea elementelor particulare ( logo-uri deja existente, imagini de back-ground, fonturi, imagini principale , texte personalizate, s.a.m.d.).

Software-ul ofera o serie intreaga de sabloane grafice, care constituie o baza solida de plecare pentru realizarea produsului dorit, lasand totodata utilizatorului libertatea de a modela produsul dupa propriile nevoi si opinii, permitand inserarea elementelor de personalitate specifice clientului.

Folosirea acestei aplicatii este deosebit de usoara, astfel utilizatorul nu este nevoit sa cunoasca interfata sau facilitatile unui program de editare pentru a-si materializa conceptul.

Din menu-ul principal alegeti sablonul pentru design-ul dumneavoastra. In momentul in care faceti click pe sablonul respectiv se va deschide o lista de design-uri presetate. Alegeti un design care considerati ca este mai aproape de conceptul dumneavoastra, dupa care dati un click pe preset-ul respectiv si puteti incepe sa modelati design-ul pana in momentul in care sunteti satisfacut cu materialul final.

Sectiunea „4K WALLPAPER” ofera utilizatorilor aplicatiei o gama variata de imagini gratuite la rezolutia de 3840 x 2160, care pot fi folosite la design-urile viitoare.

Tonomatograph este deja un  instrument util designerilor, intrucat este foarte usor de folosit si vine prevazut cu o multime de sabloane presetate. Va asteptam sa il incercati si dumneavoastra!

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.