AOMEI- backup pe bune

/ Download, Software / 3652 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Unul dintre cele mai bune software-uri gratuite pentru Windows- aplicatia pentru backup AOMEI, te scapa de stresul salvarii periodice a fisierelor importante.

Un virus, un atac informatic, o cana de cafea asezata neglijent, orice accident sau neglijenta se poate solda cu pierderea  sau distrugerea de fisiere utile, greu de recuperat, daca nu imposibil. In aceste cazuri, regretele de genul ” de ce oare nu am facut backup?!?!” nu isi mai au rostul.

De ce nu ai facut backup, stim cu totii. Este plictisitor si pare inutil la prima vedere. Sigur ca backupul pare a fi o activitate destinata a fi lasata pe maine in permanenta. De cate ori nu  ne-am promis sa  ne facem un program de backup si de cate ori nu l-am lasat balta?

Ce aduce nou AOMEI Backupper Standard, este faptul ca este o aplicatie moderna, user friendly, astfel incat si un novice poate sa o utilizeze fara mare efort,  eficienta (veti avea fisierele salvate in cel mai scurt timp, fara sa va  blocati minute bune in  fata displayului).

Cum functioneaza?

download ImgBurn
Descarca ImgBurn de pe site-ul oficial

AOMEI Backupper Standard va poate salva intregul sistem Windows ca si fisier ISO sau imagine de disc pe care o puteti transfera apoi pe un DVD, utilizand orice alta aplicatie , cum ar fi de exemplu ImgBurn, pe care o puteti descarca de la butonul alaturat:

Daca aveti suspiciuni ca sistemul  de operare al calculatorului dumneavoastra nu este tocmai in regula sau pur si simplu nu mai puteti accesa Windows-ul, bootati de pe disc si reveniti la conditiile initiale, fara probleme sau dureri de cap.

Acest sistem este util pentru ca nu sunteti nevoiti sa reinstalati sistemul de operare, setarile si programele preferate din nou de la zero.

aomei1Ce face AOMEI Backupper Standard?

Pe langa exemplul evidentiat mai sus, AOMEI Backupper Standard va poate ajuta la:

  • restaurarea completa a fisierelor de pe computerul dumneavoastra,
  • restaurarea diferentiala, respectiv doar a fisierelor adaugate de la ultimul backup complet
  • restaurarea doar a fisierelor adaugate de la ultimul backup chiar daca aceasta a fost  complet, ci doar partial.

Prin intermediul aplicatiei, puteti programa data la care se face back-up,  pentru ce tipuri de fisiere se va efectua, in functie de dorinta si de experienta dumneavoastra, iar modul in care se face aceasta programare nu este deloc complicat.

La terminarea procesului, AOMEI poate verifica integritatea fisierelor descarcate si opreste functionarea pc-ul  asa ca puteti sa lasati peste noapte sistemul sa isi faca backup, fara sa va faceti griji. Este suficient sa operati setarile si puteti uita de existenta lui imediat,

Care sunt sistemele de operare pentru care putem folosi AOMEI Backupper Standard?

Aceasta aplicatie se adreseaza sistemelor Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 si 10.

download AOMEI Backupper Standard
Descarca AOMEI Backupper Standard

Daca v-am convins sa incercati aceasta aplicatie foarte utila, accesati linkul de descarcare de pe pagina oficiala de la butonul e mai jos, pentru versiunea standard (free).

 

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.