Review ASUS ZenFone 3 ZE552KL

/ Stirile Editiei, Gadgeturi, Tehnologie, Telefoane mobile / 3483 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

watch-the-product-videoSuccesorul lui ZenFone 2 , Asus ZenFone 3 a fost lansat oficial in Romania. Versiunea ZE552KL are un ecran de 5.5 inch, 64 GB de memorie interna si 4GB RAM avand pretul de 1550 LEI. Cei de la Asus au pregatit si o versiune mai scumpa numita DELUXE dar care, din pacate, inca nu a fost lansata in Romania.

Specificatii:

  • Ecran: 5.5 inch cu rezolutie 1080 x 1920 pixeli (~401PPI)
  • Procesor: Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625 (Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53)
  • GPU: Adreno 506
  • RAM: 4 GB
  • Memorie interna: 64 GB
  • Camera: doua 16 megapixeli pe spate cu f/2.0, OIS, focalizare laser si 8 megapixeli pe fata, cu f/2.0
  • Baterie: 3000 mAh
  • Sistem de operare: Android 6 Marshmallow
  • Altele: Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth, senzor de amprenta, port USB-C, Dual-SIM (sau card SD)
  • Cantareste doar 155 de grame

Procesorul Qualcomm MSMS 8953 Snapdragon 625 cu 8 nuclee este un procesor performant cu un consum scazut de energie datorita tehnologiei de ultima generatie folosita in construirea acestuia.

Ecranul de 5.5 inch are o rezolutie FULL HD cu ajutorul caruia poti sa te bucuri de filmele si de serialele tale preferate chiar prin intermediul telefonului care reuseste sa redea videoclipuri la o claritate remarcabila.

Pe spate gasim 2 camere de 16 MP cu functie de focalizare laser cu ajutorul careia poti realiza poze de o calitate superioara. Camera frontala este de 8 megapixeli, perfecta pentru realizarea celor mai bune selfie-uri.

Bateria de 3000 mAh o sa iti asigure o utilizare de lunga durata si o viata mai mare a bateriei.

Device-ul vine cu Android 6 Marshmallow penultimul sistem de operare lansat de cei de la Google. Android 7 il gasim doar pe LG V20 momentan.

In materie de design, cei de la Asus nu inceteaza sa ne surprinda placut. Telefonul are sticla pe spate, marginile laterale sunt din aluminiu si ii confera device-ului un design modern si elegant totodata.

In concluzie, telefonul este de o calitate superioara, specificatiile sunt cele mai bune din gama sa de pret, momentan neavand rival pe piata smartphone-urilor de acest gen.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.