Casti audio de ultima generatie, sau boxe la purtator, Bose SoundWear Companion Speaker

/ Gadgeturi, Hardware, Stirile Editiei / 3168 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Daca v-ati saturat de inconfortabilele casti asezate in sau peste urechi, ei bine e momentul sa va bucurati. Aveti de acum posibilitatea de a alege un set mult mai confortabil, care prezinta o multitudine de alte avantaje.

Noile tipuri de casti audio imaginate de cei de la firma Bose, nu va vor mai chinui urechile, ci umerii , de acum inainte. Exact cum ati citit, aceste nu se poarta pe urechi ci se aseaza comfortabil in  jurul gatului. Ele functioneaza precum o pereche de casti bluetooth, mai putin elementul de privacy .

Castile, sa le zicem traditionale, desi sunt create sa redea fidel sunetele, blocheaza in mare parte zgomotele de fond provenite din mediul ambiant si asigura totodata un anumit grad de intimitate ascultatorului.

Cei de la Sony au incercat primii o varianta de a utiliza microfoane externe capabile sa mixeze sunetul din mediul inconjurator cu cel redat in casti, prin modelul lor MDR-1000X, dar acestea au tendinta de a amplifica zgomotul de fond provenit din mediul inconjurator ceea ce oboseste si irita dupa o anumita perioada de timp.

Ceea ce aduc nou cei de la Bose prin produsul propus de ei, este un melanj ceva mai fericit , in care sunetul este mixat mult mai natural, generand senzatia ascultarii boxelor.

Sigur ca lipsa de intimitate este un factor determinant, insa, daca va ingrijorati de faptul ca nu veti auzi soneria de la usa, sau sunetul telefonului, ca nu aveti posibilitatea de a auzi cand s-au trezit cei mici sau cand vine sotul acasa, aceasta optiune este intr-adevar demna de luat in considerare.

Nivelul sunetului in mediul ambiant este destul de redus fata de utilizarea difuzoarelor clasice, in timp ce acuratetea sunetului transmis ascultatorului este mai mult decat buna.

La un pret de  300 $, se pare ca Bose a tras lozul castigator.

Pentru mai multe detalii , urmariti imaginile de mai jos:


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.