Top 3 cele mai bune baterii externe pentru laptopuri

/ Stirile Editiei / 13089 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Ati incercat vreodata sa intelegeti de ce dispozitivele electronice cu acumulatori proprii raman fara energie fix cand ai mai mare nevoie de ele? Din pacate conform unei reguli inca nescrise de Murphy, acestea au tendinta de a ramane fara energie electrica exact cand  te chinui sa definitivezi un proiect important sau cand tocmai ai gasit un document de care ai atat de multa nevoie si fix inainte de a reusi sa il salvezi undeva.

De ce ne trebuie baterie externa pentru laptop?

In masura in care globalizarea isi spune cuvantul si avem din ce in ce mai mult de alergat intre doua taskuri succesive, constatam de fapt ineficienta laptopurilor a caror baterie este incapabila sa ne ofere cantitatea de energie necesara in epoca zborurilor intercontinentale si circumterestre.

Este gresit sa presupunem ca doar persoanele care calatoresc atat de departe ar avea nevoie de energie suplimentara pentru laptopurile din dotare. Si noi, oamenii de rand ne putem gasi in fata unei situatii in care sa simtim acut si disperat nevoia de a comunica online in timp ce bateria este de alta parere.

Cum alegi bateria externa potrivita pentru laptop?

Ca sa poti alege o baterie care chiar sa iti fie utila trebuie sa verifici:

  • numarul de porturi si tipul lor. pentru laptopuri ai nevoie de porturi care sa ofere 20V si 3 A, dar este bine-venit daca bateria are porturi care sa permita si incarcarea tabletelor, a telefonelor mobile si/sau a camerelor digitale in acelasi timp
  • capacitatea bateriei. Este practic inutil sa cumperi o baterie externa care nu reuseste sa incarce laptopul de minim 2 ori pana cand se epuizeaza complet ( 20 000 mAh este valoarea minima acceptabila – nu este cea optima, 50 000 mAh este mult mai convenabila pentru persoane care au nevoie frecventa de astfel de dispozitive pe termen lung)
  • cabluri si mufe. este indicat ca producatorul bateriei externe sa furnizeze cablul corespunzator modelului de laptop care va intereseaza si acesta sa aiba mufele corespunzatoare.

Care este oferta pietei?

MAXOAK 50000mAh 6 Port(5/12/20v) Portable Charger External Battery Power Bank

Este foarte utila pentru dispozitive mobile de la Sony, Dell, HP, Toshiba,Samsung, Lenovo, Acer, IBM, NEC, dar este total contraindicat pentru laptopuri Apple. Dupa cum se poate constata, power bank-ul are 6 porturi si poate sa incarce la 5 V ( 4 porturi, 2 cu 2,1A, si 2 cu 1 A), la 12 V ( un singur port- pentru camere digitale) sau la 20 V (1 singur port-pentru laptopuri), ceea ce este chiar foarte convenabil. Bateria are 50 000mAh, ceea ce inseamna ca este capabila sa incarce laptopul de cateva ori pana devine necesara reincarcarea bateriei. Bateria vine cu 14 tipuri de cabluri si acopera marea majoritate a gamelor sortimentale de laptopuri, exclusiv Apple.

Pretul unui astfel de produs pe amazon este de 136 $, dupa cum va puteti convinge si singuri aici.

CRAVE POWER PACK CRVPP101

Este o baterie externa destul de puternica, capabila sa incarce aproape orice dispozitiv conectat la ea. Cu toate acestea nu este foarte voluminoasa, masurand 15x20x5 cm avand o capacitate de 50.000 mAh, fiind compatibila cu branduri precum  Acer, Dell, Fujitsu,  HP, IBM, NEC,  Lenovo , Samsung , Sony si Toshiba. Bateria are 4 porturi de incarcare USB si 2 porturi pentru laptopuri. Din pacate, nici aceasta baterie externa nu este compatibila cu laptopurile Apple.

Pentru circa 130 $ pe Amazon, veti putea sa achizitionati si un cablu micro USB. doritorii pot accesa link-ul aici.

XTPOWER mp-30000 POWER BANK

Bateria externa XTPOWER este mai compacta decat versiunile discutate anterior, este ceva mai usoara si are doar 3 iesiri, una pentru laptop si doua pentru USB. Principalul avantaj al produsului este faptul ca este foarte simplu si ca vine la pachet cu un adaptor DC 10-laptop, un cablu DC de 70 cm si un cablu adaptop de la USB la micro-USB tot de 70 cm.

Pretul este evident mai mic decat al produselor deja analizate, insa , la fel ca si celelalte, se gaseste de vanzare pe Amazon  daca accesati linkul de aici.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.