Apple a declarat ca lucreaza la telefonul care in loc de butoane fizice va avea ecrane animate

/ Stirile Editiei / 1481 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Din descrierea facuta de Apple aflam ca telefonul nu va avea butoane fizice pe lateralele telefonului, acestea vor fi inlocuite de suprafete cu ecran tactil, unde vor fi reprezentate butoane programabile cu functiile pe care si le doreste fiecare cumparator.

Perntru realizarea acestui lucru este nevoie de folosirea unui ecran supradimensionat, ale carui margini sunt transformate in suprafete tactile. Astfel, pe lateralele telefonului nu vor exista butoane fizice, acestea vor fi reprezentate de replici virtuale pe care fiecare posesor le poate adauga, elimina sau schimba ordinea dupa bunul lui plac. Pe suprafetele laterale pot fi afisate inclusiv notificari si mesaje.

telkefon1Din moment ce o portiune din suprafata ecranului este dedicata reprezentarii butoanelor virtuale ce pot indeplini mai multe functii, includerea butoanelor fizice cu functie fixa nu ar mai putea fi justificata. Singura exceptie ar putea sa fie butonul Power/Lock care are rolul de a porni/opri si bloca/debloca ecranul.

Acest brevet este semnat de inginerii Anthony Montevirgen, Scott Myers si Stephen Brian Lynch, iar acest lucru reprezinta o garantie ca acest proiect va fi implementat in viitoarele produse Apple.

Singurul lucru care ar putea ingrijora eventualii cumparatori este ca Apple este recunoscuta pentru faptul ca breveteaza un numar mare de dispozitive cu potential, dar nu are de fiecare data intentia de a le transpune intr-un produs finit, ci de a descuraja companiile rivale sa produca un gadget asemanator.


Alte articole din aceeasi sectiune