Jocuri prea bune ca sa fie gratis

/ Stirile Editiei / 1279 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Industria jocurilor a cunoscut o schimbare dramatica in momentul in care au aparut jocurile gratuite (jocurile free-to-play), intrucat consumatorii pot avea parte de un joc de calitate fara a fi nevoiti sa scoata din portofel nici un ban.

Mai jos avem o lista cu cele mai populare jocuri gratuite:

•”DotA 2”-acronimul de la “Defence of the Ancients” este un joc multiplayer cunoscut in randul pasionatilor de jocurile de tip strategy games.

“DotA” a aparut prima data ca o varianta a vestitului “Warcraft 3” si a avut un impact urias asupra consumatorilor. Valve a remarcat acest lucru, a preluat drepturile de autor si a creat un joc independent, cu o grafica mult mai buna sub numele de “DotA 2”.

•”League of Legends”- este un joc strategic, pe aceeasi tema cu DotA 2, insa acesta se poate considera un joc mai complicat, care necesita sa i se acorde timp: in DotA 2 toate personajele cu care jucatorul poate participa la joc sunt la libera alegere, in timp ce in League of Legends jucatorul primeste cateva personaje initiale si este nevoit sa castige cat mai multe meciuri pentru a strange bani virtuali, cu care isi va cumpara personajele dorite. Astfel ramane ca dumneavostra sa alegeti care dintre cele doua jocuri credeti ca este mai interesant.

•”Team Fortress 2”- este o alta productie Valve care a prins foarte bine in randul consumatorilor pasionati de jocuri de tip first-person shooter.

“Team Fortress 2” ofera un gameplay si o grafica de calitate, ceva ce vezi la foarte putine jocuri free-to-play.

Un lucru pe care il stim sigur este ca Valve este o firma a industriei de gaming cu o reputatie extraordinara cladita cu ore de munca la jocuri interesante, captivante, cu buguri aproape inexistente, o firma care ocupa un rang inalt in topul producatorilor , apreciata de o masa foarte mare de pasionati ai jocurilor PC.

•”Path of Exile”- popularitatea jocurilor de tip Action RPG a revenit datorita aparitiei jocului “Diablo III” produs de Blizzard, un joc indragit de aproape orice categorie de jucatori.

“Path of Exile” este un joc similar cu “Diablo III”, insa le diferentiaza un singur lucru: “Path of Exile” este gratuit. De asemenea, exista mini-tranzactii pe parcursul jocului care ofera avantaje, insa daca jucatorul refuza tranzactia ii este permis sa joace in continuare.

Acest joc este adresat celor carora vor sa incerce experienta seriei “Diablo” dar fara sa scoata din portofel o anumita suma de bani.


Alte articole din aceeasi sectiune