Wolfenstein: The New Order

/ Stirile Editiei / 1685 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Cu totii ne aducem aminte impactul care l-a avut seria Wolfenstein in industria jocurilor video de tip shooter.

Povestea din Wolfenstein: The New Order nu mai este reprezentata de caractere si spatii supranaturale, ci se bazeaza pe ideea unei realitati diferite, in care nazistii au sub control o tehnologie ferita de ochii lumii, care ii ajuta in cele din urma sa castige Al Doilea Razboi Mondial.

Personajul principal, B.J.Blazkowicz este ranit grav in lupta, este internat intr-o clinica de recuperare si isi revine complet in anii ’60, intr-o lume condusa de nazisti. Povestea este reprezentata de lupta lui B.J. Blazkowicz impotriva dominatiei naziste.

wilfe2In acest joc se regasesc si accente old-school:

  • Viata (energia vitala) este masurata pe o scara de la 1 la 100, la fel ca si armura (ce poate fi culeasa chiar de pe inamicii doborati)
  • Design-ul nivelurilor este destul de complicat pentru jocurile zilelor noastre, acest lucru punand in dificultate majoritatea jucatorilor.
  • Fiecare nivel are parte de secrete (camere bonus care iti ofera munitie, viata, armura, etc.)

Desi jocul nu are o grafica uimitoare, acesta are nevoie de un sistem destul de performant pentru a rula la capacitate maxima. Pe fiecare obiect cu care interactioneaza jucatorul se pot observa texturi de calitate scazuta, acest lucru reprezentand inca un minus in ceea ce priveste acest joc.

Tragand linie si adunand, Wolfenstein: The New Order este poate cel mai bun shooter la ora actuala, chiar daca producatorii nu s-au concentrat pe grafica, ci au creat un joc cu o poveste captivanta si o grafica acceptabila.


Alte articole din aceeasi sectiune