iOS 8.1.3. are ecouri negative

/ Evenimente IT, Software, Stirile Editiei / 2614 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Lansat la sfarsitul lunii trecute ( mai exact pe 27 ianuarie),  iOS 8.1.3. se doreste a fi un upgrade destinat telefoanelor mobile, fiind creat in scopul de a elimina o serie de bug-uri, dar si pentru a diminua spatiul de stocare necesar rularii sistemului de operare.

Userii care nu dispun de suficient spatiu de stcare pe dispozitivele lor, au remarcat dificultati in updatarea sistemului.

Dintre bug-urile care se doresc a fi rezolvate prin lansarea iOS 8.1.3. ar fi  blocarea afisarii rezultatelor cautarii Spotlight, problema mentionata de un numar destul de mare dintre utilizatorii iOS.

Un alt bug care avea nevoie de interventie il reprezinta cel care bloca utilizatorii sa foloseasca parolele Apple ID pentru a isi utiliza serviciul de mesagerie si FaceTime, precum si cel care bloca inserarea multitasking-urilor ( comenzi care implica tastarea simultana a mai multor taste).

Update-ul lansat pe piata este completat cu o optiune de configurare ce face ca sa poata fi folosit iOS ca si suport educational.

Desi Apple tocmai a incheiat cel mai profitabil trimestru din istoria lor ( daca e sa fim rigurosi , cel mai profitabil trimestru din istoria oricarei firme- record detinut pana in prezent de  Gazprom cu 16,2miliarde $/trimestru) reusind astronomica suma de 18,04 $ ( cam 8,3 milioane $/h, incasati in fiecare ora din ultimul trimestru), iar cu lansarea Apple Watch programata, se pare, in Aprilie anul acesta, update-ul iOS 8.1.3. nu se bucura de prea mari aplauze.

Mai mult decat atat, clientii si-ar fi dorit remedierea problemelor ce tin de Bluetooth, WiFi, baterie si calendar, probleme cu care se confrunta utilizatorii de iPhone-uri si iPad-uri mai vechi, odata cu lansarea iOS8.

Ca sa nu mai vorbim de imposibilitatea utilizarii tastaturii Braille, care desi nu este reclamata de un numar mare de clienti, nu este deloc mai putin importanta.

La intrebarea daca merita sau nu sa updatati sistemul poate ar fi mai bine sa raspundeti dupa ce vizionati review-ul de mai jos:

 

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.