Prynt va economiseste banii de Polaroid

/ Stirile Editiei / 2181 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Lansata cu ocazia CES 2015, Prynt este o cutiuta simpatica, atat de utila celor care doresc un telefon Polaroid pentru momentele pretioase in familie.

Daca sunteti obisnuiti cu telefonul dumneavoastra si va doriti fotografii printate chiar „la locul faptei” , Prynt va da aceasta posibilitate. Daca aveti o fotografie in telefon si va doriti discutarea detaliilor continute pe aceasta, nu mai este cazul sa apelati la un computer care sa va transfere pe hartie fotografia, apelati la Prynt. Inconvenientul ramane acela al imaginilor de dimensiuni mici, insa redarea detaliilor are acuratetea cu care sunteti obisnuit de la camera smartphone-ului dumneavoastra.

Desi este abia in faza de lansare a produsului ( se va incepe livrarea probabil in vara acestui an), produsul se poate deja comanda la pretul de 99 $ pe site-ul producatorului.

Prynt va fi compatibil cu iPhone 5/6 si Samsung Galaxy S4/S5.

Pe langa printarea fotografiilor, si transformarea telefonului dumneavoastra in Polaroid , veti primi in pachetul standard si10 foi pentru printat.

Cutiuta nu necesita cerneala pentru imprimare, nu trebuie sa fie conectata prin Bluetooth sau internet, nu va goleste bateria telefonului mobil.

Dispozitivul este usor, simplu de manevrat, nu necesita atentie speciala din partea dumneavoastra in ceea ce priveste sistemul de operare.

Pentru mai multe detalii , puteti urmari videoclipul de mai jos:

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.