Forta este cu Google

/ Evenimente IT / 2739 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Luand parte la o campanie agresiva de promovare a noului episod Star Wars- The Force Awakens, Google a pregatit si lansat ieri pentru fanii acestei nemuritoare saga, surprize speciale, atractive si interesante totodata, ingloband un efort destul de mare din partea echipei.

Ceea ce aveti de facut pentru a participa la aceasta campanie de proportii, este sa alegeti una dintre cele doua versiuni de design, denumite asa cum ne-am fi si asteptat- partea intunecata si partea luminii, aici, situatie in care veti modifica complet, dar reversibil, designul tuturor aplicatiilor Google de pe dispozitivul dumneavoastra (Google Maps, Gmail, Drive, Docs, Sheets, etc.).

sw1Daca alegeti partea luminii veti avea parte de eroi Star Wars care au imbratisat aceasta directie, pe cand cei care sunt tentati sa aleaga partea intunecata, vor avea parte de clone, trupele desertului si eroi care sunt in aceasta tabara.

Alegerea o faceti tragand poligonul cu imaginea dumneavoastra peste cel identic din partea aleasa, si va incepe Star Wars.

Aceasta lansare pare sa nu fie singulara, Google promitand surprize noi utilizatorilor  aplicatiilor sale pana in momentul lansarii oficiale a filmului, in luna decembrie, o parte dintre acestea avand ca mediu de desfasurare celebrul Cardboard.

Ce ne asteapta de la aceasta schimbare

Gmail

Cei ce au ales partea luminii vor avea background predominant in nuante de albastru, cei care au ales partea intunecata in rosu, cu imagini specifice partii alese, loading bar-ul fiind reprezentat de o sabie.

Maps

Pegman este inlocuit cu un general Storm sau de un pilot din Rezistenta, in functie de partea pe care ati ales-o, icon-urile fiind inlocuite cu imagini sugestive, de asemenea.

Chrome

Va va intampina cu cate o noua imagine de background ori de cate ori va veti conecta, imagine specifica partii alese.

YouTube

Are ca loading bar si control volum, o sabie laser.

Google Calendar

Este adaptat ca si design si background partii alese.

Chromecast Backdrop Collection

Afiseaza imagini specifice superbe in modul  ambient.

Google Now

Afiseaza carduri in mod automat, pe subiectul  “this day in Star Wars history”  ( astazi in istoria Star Wars ).


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.