Star Wars din nou in lumea jocurilor

/ Review Jocuri / 6705 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Dupa ani intregi de tentative de creare de jocuri mai mult sau mai putin reusite pe tema Star Wars, se pare ca noua versiune, Star Wars Battlefront este capabila sa surprinda la un nivel de-a dreptul captivant spiritul si intensitatea pe care o atinge filmul in sine.

Rebelii luptand cu disperare impotriva armatei Imperiale, mult superioara numeric si tehnic, cu vehicule impresionante, si numeroase trupe, reprezinta un subiect interesant de joc de razboi, capacitatea de creare de  noi si noi provocari, generozitatea subiectului de joc (ca si a celui de film), constituind atu-ul unei astfel de productii.

swars1 Escaladand in utilizarea de efecte spectculoase, in imagini impresionante, atat Battle of Hoth cat si Star Wars: Battlefront sunt accesibile  atat pentru PlayStation 2 cat si pentru  Xbox, iar, datorita efortului DICE, acum pot fi jucate si pe PlayStation 4 si  Xbox One, ca si pe PC.

Problema Battlefront pare sa fie nu a peisajelor, a efectelor de design pare sa fie de fapt hatisul care trebuie strabatut si implicit, timpul pierdut de jucator pentru a se deplasa intre batalii,  semnificativ mai mare decat la alte jocuri de acest fel, in comparatie cu timpul petrecut in zona de combat.

Ceea ce aduce bun Battlefront este designul. Din punct de vedere al designului, jocul este fenomenal, atat in ceea ce priveste crearea padurilor luxuriante de pe Endor, a desertului de pe Tatooine, detaliul fiind grija primordiala a dezvoltatorului.

Campurile de bataie sunt presarate cu resturi de nave sfartecate, baze distruse, cutii de provizii abandonate, si piese de artilerie mai mult asau mai putin utile jucatorului.

Subiectul se desfasoara la persoana intai, jucatorul avand perspectiva proprie asupra campului de lupta.

Bataliile sunt condimentate cu multime de armate si de o parte si de cealalta, actionand independent sau corelat, fiecare atac asupra teritoriului inamic si fiecare respingere a unui atac fiind similara strategiei de lupta si tacticilor existente in lumea reala.

Din cand in cand, jucatorul poate accesa pachete de energie care il pot, pentru o perioada  limitata de timp sa il transforme in Luke Skywalker,  Darth Vader sau printesa Leia.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.