Dark Souls 3 – sanageros, captivant, palpitant

/ Review Jocuri / 6539 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Dark Souls 3 reprezinta un apogeu minunat pentru o serie de 3 jocuri deosebit de interesante si mai ales iubite de publicul pasionat, putand fi considerate experienta care nu trebuie sa lipseasca nimanui, cel putin o data in viata.

dark souls 3In Dark Souls 3  moartea devine un companion nelipsit in drumul spre lumina si evolutie.

Privind in amanunt, ulimul capitol scris de FromSoftware la trilogia Dark Souls este cel mai indraznet, mai interesant, mai complet joc pe care compania l-a lansat vreodata pe piata.

In orice moment, situatia poate scapa de sub control, poti avea parte de aventuri in care elementul surpriza este primordial, orice parte a decorului iti poate deveni dusman si tot la fel de bine, daca stii cum sa actionezi si dovedesti inspiratie si imaginatie, orice parte de decor iti poate fi de folos pentru a incheia cu succes calatoria, trebuie doar sa iti pui la lucru intreaga capacitate de concentrare si mai ales indemanarea.

Fiecare esec este un motiv sa inveti o lectie care iti va fi utila pe mai departe, ajutandu-te sa iti imbunatatesti viteza de reactie, tactica si sa iti creezi oportunitati in avans.

Progresezi lent, insa fiecare pas este o experienta noua si iti imbunatateste pozitia.

Pentru a te putea bucura de intreaga savoare a acestui joc, este imperios necesar sa dispui de :

  • sistem de operare minim Windows 7 SP1 64 bit, Windows 8.1 64bit Windows 10 64bit
  • procesor  cel putin Intel Core i5 2500 3.1 GHz / AMD® A8 3870 3,6 Ghz
  • un minim de 8 GB RAM
  • placa video cel putin NVIDIA® GeForce GTX 465 / ATI Radeon TM HD 6870
  • cel putin 50 GB disponibil pe hard

Daca iti doresti sa experimentezi senzatiile pe care acest joc ti le poate oferi, urmareste trailerul pus la dispozitie inca din decembrie trecut:

Lansarea oficiala a jocului va avea loc in data de 12 Aprilie, pana atunci jocul se poate precomanda in versiunea pentru PC aici, beneficiind totodata de reducerile de precomanda, si achizitionand jocul la doar 54,99$.

Producatorii ofera subtitrare in limbile: engleza, italiana, germana, spaniola, rusa, portugheza, japoneza, chineza si coreeana.

Cei care detin  si versiunile anterioare ale acestui joc, pot beneficia de un bonus suplimentar.

Castigator al premiului „Best Role Play Game” la Gamescon 2015 si avand multiple nominalizari si premii castigate in 2015, Dark Souls 3 pare sa fie evenimentul anului 2016, cel putin pana in acest moment.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.