Top 10 jocuri de jucat in noaptea de Halloween

/ Jocuri, Review Jocuri, Stirile Editiei / 5447 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Daca preferati sa jucati un joc interesant in noaptea de Halloween, in loc sa bantuiti prin oras, pe la usile oamenilor dupa acadele, va sugeram sa incercati selectia de mai jos:

 

Alien jocuri1Isolation- actiunea se petrece pe o baza abandonata in spatiu, eroul principal fiind Amanda Ripley, fiica celebrei Ellen Ripley. Jocul creat de cei de la The Creative Assembly, se adreseaza atat posesorilor de PC-uri cat si celor care prefera sa utilizeze console de tip playstation 3 si 4, dar si Xbox 360 sau Xbox One.

Atentia deosebita acordata imaginilor, detaliilor din aceasta categorie ajuta foarte mult jocul, al carui fir narativ e cam subtirel.

 

 

Dying light,  realizat de Techland, Warner Bros pentru PC, dar  si joc2Playstation 3, 4 si Xbox 360, Xbox One, prezinta o lume apocaliptica, unde nici macar acoperisurile cladirilor nu mai reprezinta un refugiu impotriva zombie-ilor, acestia reusind sa se catere cu usurinta .

Pe masura ce lumina zilei scade si se apropie noaptea, cu atat acestia sunt mai periculosi si mai  hotarati sa  atace si mai agili.

Coloana sonora este tipica jocurilor de acest gen, naratiunea derulandu-se la persoana intai.

joc4The forrest aduce o varianta noua de atacatori, personajul principal fiind esuat pe o insula cu un decor superb, insa locuita de canibali. Naratiunea conceputa de cei de la Endnight Games sa se desfasoare la persoana intai, este construita de jucator, acesta fiind liber sa isi procure hrana, sa se apere dupa cum considera de cuviinta (Thanks a lot!), eventual sa isi construiasca un adapost si asa mai departe. Jocul este creat doar pentru PC, insa imaginile sunt extraordinar de bine realizate, asa ca jocul chiar merita jucat.

joc5Routine-Cei de la Lounar Software si- au imaginat actiunea desfasurandu-se pe o baza umana abandonata, pe Luna, caracteristica jocului  reprezentand-o lipsa  pachetelor de refacere a energiei.

Scopul final este sa supravietuiesti suficient de mult incat sa afli ce anume a provocat disparita celor de pe baza.

 

 

 

 

joc6The Evil Within este horror-ul pshihologic  produs de cei de la Tango Gameworks, continuare a seriei Resident Evil, pentru console Playstation 3, 4 si Xbox 360, Xbox One si pentru PC. Ca si naratiune, beneficiaza de anterioarele variante, avand deja un script partial realizat. Depinde de jucator sa ia deciziile care il inzestreaza cu arme, sau il vor conduce afara din aceasta locatie.

 

 

joc7Among the sleep, conceput si realizat de cei de la KrillBite Studios, jocul  presupune explorarea unei case prin ochii unui copil de doi ani care decide sa se aventureze prin casa in  timpul noptii.

Intreaga punere in scena aduce cu cosmarele din copilarie si pe asta a si mizat  echipa norvegiana cand a conceput filmul.

In rest, nu este atat de „periculos” pentru personajul principal pe cat ne-am fi asteptat/dorit.

Jocul se poate juca doar pe calculator PC, MAC sau Linux.

 

joc8Daylight– produs de cei de la Zombie Studios, nu se dezminte de linia jocurilor concepute si lansate de acestia.

Inzestrandu-si personajul doar cu un simplu telefon,  care poate fi folosit atat ca dispozitiv de iluminat cat si ca arma (???), producatorii jocului permit jucatorului sa isi exploreze propriile vulnerabilitati incercand sa evadeze din acest labirint de usi si daramaturi care a fost candva un spital, acum abandonat.

Jocul este disponibil pe PC si PlayStation4.

joc9Dread Out adus pe piata de echipa de la Digital Happiness, reia istoria unui grup de liceeni care se trezesc abandonati intr-un oras pustiu, iar personajul principal, Linda, ale carei actiuni le urmarim din spate, se afla pusa in situatia de a-si recupera colegii rataciti si de a-i salva de fantomele cu „fata umana” care au pus stapanire pe oras.

Orasul cufundat in intuneric, imaginile de-a dreptul terifiante si mai ales multiplele meandre ale sreen-play-ului, fac acest joc unul interesant  chiar daca nu este accesibil si pe console ( deocamdata?).

joc0

 

 

Asylum– produs de cei de la Senscape se doreste a fi un thriller psihologic care se desfasoara intr-un sanatoriu de boli mintale.

Personajul principal  este martorul unor orori care se petrec in subsolurile sanatoriului si de aceea se simte obligat sa evadeze.

 

 

 

 

 

 

joc00Unul dintre jocurile la care  acuratetea graficii nu a avut o relevanta covarsitoare, este Fran Bow, produs de cei de la Kill Monday.

Personajul principal, impreuna cu pisoiul sau (Mr. Midnight) se confrunta cu  probleme psihologice generate de moartea parintilor.

Jocul presupune rezolvarea de puzzle-uri si conducerea personajului principal intr-o evadare cu peripetii din sanatoriul unde este internata.

Noutatea este faptul ca producatorii l-au creat pentru a fi jucat inclusiv pe Android, iOS si Windows Phone si de aceea grafica este minimalista.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.