Lansare Dead by Deadlight!

/ Jocuri, Review Jocuri, Stirile Editiei / 7046 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Acum 2 zileDBD_Killer_Trapper s-a lansat oficial jocul „Dead by Daylight” dezvoltat de cei de la Behavior Digital si publicat de Starbreeze Studios.

Este un joc horror multiplayer de tip survival in care un jucator are rol de ucigas, iar alti 4 jucatori au rol de supravietuitori si incearca sa evadeze de pe teritoriul ucigasului pentru a nu fi prinsi si torturati.

Modul de joc al supravietuitorilor este de tip third-person si au avantajul unui sistem de alarma in momentul in care ucigasul este in apropierea lor, insa au si dezavantajul ca viteza lor de deplasare este cu mult mai mica in comparatie cu acesta. Obiectivul supravietuitorilor este sa repare 5 generatoare pentru a putea deschide usile care ii vor elibera. Acestia pot juca in echipa, intrucat jocul permite colaborarea a 3 jucatori pentru repararea unui generator, in timp ce al patrulea ademeneste ucigasul intr-o alta directie, sau pot juca pe cont propriu, riscand ca fiecare sa fie prins, dar sa poata repara cat mai multe generatoare intr-un timp relativ scurt. Un dezavantaj al acestei clase este faptul ca in timpul jocului nu exista nici o  metoda de comunicare cu coechipierii, insa daca stam sa ne gandim acest lucru ar fi defavorizat ucigasul, inclinand balanta in favoarea supravietuitorilor.

Modul de joc al killerului este first-person. Deocamdata in joc sunt 3 caractere pentru rolul de killer, fiecare avand cate o abilitate speciala care il ajuta sa impiedice supravietuitorii sa scape. In momentul in care ucigasul a doborat unul din supravietuitori el trebuie sa il care pana la unul din carlige pentru a-l agata. Supravietuitorul nu este omorat instantaneu, ba chiar poate sa fie salvat de unul din coechipieri, insa urmatoarea data cand va fi agatat in carlig acesta va muri.

In momentul in care pe harta va ramane un singur supravietuitor, acestuia i se ofera o modalitate mult mai usoara de scapare. Undeva pe harta se va deschide o trapa care il va elibera, astfel el nu va trebui sa incerce sa repare singur toate generatoarele si in acelasi timp sa aiba grija sa nu fie prins de ucigas.

Atat caracterul ucigasului cat si al supravietuitorului este perfect customizabil. In momentul in care avansezi in level poti sa iti dezvolti caracterul in functie de stilul tau de joc si de modul propriu de abordare.

Atmosfera acestui joc te transpune intr-un film horror in care lupta pentru supravietuire este cea mai importanta, unde in momentul in care te-ai pierdut cu firea, ai pierdut, astfel reusind sa castige cel care reuseste sa isi pastreze calmul si sa elaboreze o tactica suficient de buna pentru a-si asigura victoria.

Setup-ul pentru acest joc este unul foarte accesibil. Developerii de recomanda un sistem de operare pe 64 de biti (Win 7, 8 sau 8.1), un procesor Intel-Core i3, 8GB RAM si o placa grafica GeForce 760  sau AMD HD 8800.

Acest joc se gaseste pe Steam la pretul de 17.99$ sau 26.99$ pachetul Deluxe.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.