Ti-ai pierdut telefonul? Daca ai un ceas inteligent, Bitdefender te ajuta sa-l gasesti!

/ Stirile Editiei / 1392 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Bitdefender a introdus o tehnologie de securitate care este recunoscuta la nivel global si s-a dovedit a fi foarte practica.

bmsclock_smallNoul Bitdefender Mobile Security & Antivirus beneficiaza de functia WearOn, un modul pentru ceasurile inteligente ce utilizeaza Android Wear, care are rolul de a ajuta utilizatorii acestui gadget sa isi gaseasca mai usor telefonul mobil, chiar daca acesta este setat pe modul silentios sau functia de apel si SMS a fost dezactivata.

Functia WearON declanseaza o alarma pe telefonul pierdut si indica prin intermediul vibratiilor daca utilizatorul se indeparteaza prea mult de dispozitiv.

thumb3Cosmin Cosoi, Chief Security Startegist Bitdefender, a declarat ca acest sistem abordeaza securitatea din toate unghiurile, astfel asigura protectia totala a dispozitivului si mareste considerabil sansele recuperarii telefonului pierdut sau furat.

Acest soft beneficiaza si de App Lock, o functie care asigura confidentialitatea datelor personale prin securizarea aplicatiilor dorite cu un cod PIN.

Puteti beneficia de toate aceste functii printr-un simplu update al soft-ului Bitdefender Mobile Security & Antivirus.


Alte articole din aceeasi sectiune