Cerintele de sistem pentru Mafia III

/ Jocuri, Stirile Editiei / 2684 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

box-artMafia III, unul din cele mai asteptate jocuri ale anului 2016, va fi introdus pe piata in doar cateva saptamani. Actiunea acestuia este plasata in orasul fictiv New Bordeaux in anul 1968. Povestea acestui joc urmareste evolutia protagonistului Lincoln Clay, orfan si veteran al razboiului din Vietnam. Acesta si-a cautat permanent o familie in care sa se poate integra, iar intr-un final a decis sa se alature armatei si pleaca in razboi. El revine in orasul sau natal si se alatura gruparii „Mafia Neagra”. Mafia intaliana incearca sa il omoare, insa acesta reuseste sa se salveze. Acest lucru declanseaza intriga povestii deoarece este momentul in care personajul principal ia decizia de a-si infiinta propria organizatie criminala pentru a se razbuna. El este sustinut in tot ceea ce face de 3 aliati de incredere: Cassandra, Burke si Vito Scaleta.

Povestea este deosebit de complexa, cu scene care mentin atentia jucatorului si il motiveaza sa progreseze pentru a intelege pe deplin gameplay-ul.

Experienta unica de joc este datorata hartii open world dar si metodelor variate de finalizare a misiunilor. Astfel, jucatorul poate apela la o metoda mai brutala de indeplinire a obiectivelor, utilizand pusca si revolverul, dar si la o metoda stealth pentru a mari suspansul si de a adauga un grad de dificultate.

Acest joc vine cu un pachet imens de facilitati. Jucatorul se poate ascunde dupa diferite obiecte pentru a se feri de atacurile inamicilor, poate interoga NPC-urile pentru a afla cat mai multe detalii despre poveste si despre modul prin care poate termina misiunea curenta si poate lua parte la gang war pentru a prelua controlul unor teritorii inamice.

Acum ceva timp, cei de la 2K au facut publice cerintele de sistem ale acestui joc. In ciuda a tot ceea ce promite, jocul nu solicita un calculator de ultima generatie pentru a functiona in parametrii normali.

Cerințe minime:

  • Sistem de operare: Windows 7 pe 64 de biti
  • Procesor: Intel Core i5 2500K sau AMD FX-8120
  • 6 GB de memorie RAM
  • Placa video: NVIDIA GeForce GTX 660 sau AMD Radeon HD 7870 cu 2 GB VRAM
  • 50 GB spatiu de stocare

Cerinte recomandate:

  • Sistem de operare: Windows 7 pe 64 de biti
  • Procesor: Intel Core i7 3770 sau AMD FX 8350
  • 8 GB de memorie RAM
  • Placa video: NVIDIA GeForce GTX 780 sau AMD Radeon  R9 290X
  • 50 GB spatiu de stocare

Jocul este disponibil pe Steam pentru precomenzi la pretul de 49.99 de dolari.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.